Yeterli ama nasıl yeterli yayın çok yüksek çözünürlükte olmaz. Ve Online oyunlarda biraz ping olabilir. İnternet ADSL sanırım değil mi yanılmıyorsam?Merhabalar, resimde gördüğünüz gibi bu internetle Twitch'de yayın yapılır mı acaba?
Yeterli ama nasıl yeterli yayın çok yüksek çözünürlükte olmaz. Ve Online oyunlarda biraz ping olabilir. İnternet ADSL sanırım değil mi yanılmıyorsam?
Modeminizde ADSL bir modemse kesin ADSL kullanıyorsunuz. Modeminiz VDSL ise VDSL kullanıyorsunuz demektir. Tam hatırlamıyorum ama VDSL olan modemlerde ADSL hizmet alınıyor muydu unuttum. Eğer modemde bulamazsanız hizmet aldığınız firmadan öğrenebilirsiniz. İnternet üzerinden öğrenme yolunu kusura bakmayın tam hatırlayamıyorum.ADSL olduğunu nereden anlıyoruz.
ADSL olduğunu nereden anlıyoruz.
Modeminizde ADSL bir modemse kesin ADSL kullanıyorsunuz. Modeminiz VDSL ise VDSL kullanıyorsunuz demektir. Tam hatırlamıyorum ama VDSL olan modemlerde ADSL hizmet alınıyor muydu unuttum. Eğer modemde bulamazsanız hizmet aldığınız firmadan öğrenebilirsiniz. İnternet üzerinden öğrenme yolunu kusura bakmayın tam hatırlayamıyorum.
NOT: Modemin üzerinde ADSL veya VDSL yazar.
Hizmet aldığınız firmayı arayıp sorabilirsiniz ama %90 ADSL internetiniz bu internet ile çok sağlıklı yayın olmaz kalite 360p veya en iyi 480p ping yüksek olur online oyunlarda.Modemin üzerinde yazmıyor
Hizmet aldığınız firmayı arayıp sorabilirsiniz ama %90 ADSL internetiniz bu internet ile çok sağlıklı yayın olmaz kalite 360p veya en iyi 480p ping yüksek olur Online oyunlarda.
Hizmet aldığınız firmayı arayıp sorabilirsiniz ama %90 ADSL internetiniz bu internet ile çok sağlıklı yayın olmaz kalite 360p veya en iyi 480p ping yüksek olur Online oyunlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.