Twitch yayın yapmak için gerekli internet nedir?

Skytraz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, resimde gördüğünüz gibi bu internetle Twitch'de yayın yapılır mı acaba?

Dosya Ekleri

• int.png
    int.png
    23,7 KB · Görüntüleme: 151
ADSL olduğunu nereden anlıyoruz.
Modeminizde ADSL bir modemse kesin ADSL kullanıyorsunuz. Modeminiz VDSL ise VDSL kullanıyorsunuz demektir. Tam hatırlamıyorum ama VDSL olan modemlerde ADSL hizmet alınıyor muydu unuttum. Eğer modemde bulamazsanız hizmet aldığınız firmadan öğrenebilirsiniz. İnternet üzerinden öğrenme yolunu kusura bakmayın tam hatırlayamıyorum.

NOT: Modemin üzerinde ADSL veya VDSL yazar.

Modeminizde ADSL bir modemse kesin ADSL kullanıyorsunuz. Modeminiz VDSL ise VDSL kullanıyorsunuz demektir. Tam hatırlamıyorum ama VDSL olan modemlerde ADSL hizmet alınıyor muydu unuttum. Eğer modemde bulamazsanız hizmet aldığınız firmadan öğrenebilirsiniz. İnternet üzerinden öğrenme yolunu kusura bakmayın tam hatırlayamıyorum.

NOT: Modemin üzerinde ADSL veya VDSL yazar.

Modemin üzerinde yazmıyor

Hizmet aldığınız firmayı arayıp sorabilirsiniz ama %90 ADSL internetiniz bu internet ile çok sağlıklı yayın olmaz kalite 360p veya en iyi 480p ping yüksek olur Online oyunlarda.

Bir kere 720p Minecraft Online yayını açmıştım ping yoktu.
Hizmet aldığınız firmayı arayıp sorabilirsiniz ama %90 ADSL internetiniz bu internet ile çok sağlıklı yayın olmaz kalite 360p veya en iyi 480p ping yüksek olur Online oyunlarda.

Normalde upload 6Mbps ama evde kullananlar var şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı