Twitch'te nasıl gelişirim?

sencerasl

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben Twitch de yayın açmaya yeni başladım ve gelişmek istiyorum neler yapmalıyım neler yapmamalıyım ve eksiklerimi söyler misiniz?

Twitch kanalım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Ekrana kitlemelisin, ve süre lazım. Öyle 6 7 ayda olcak is degil o. Unlost mesela, adam 10 yildir bu işte, ama eray kadar bilinmiyor. Bide hocam yanlış anlamayın ama laptopla yayıncılık, olmaz ya, ama durumun buysa, 8 gb ram yayin icin yeterli degil 16 gb ye yukseltirsen daha iyi olur dostum😊

Bi yayın olsaydı göz gezdirirdim. Hiç yayın açtınız mı? Ve bence yayın açın. Kötü olsun iyi olsun boşverin. İnceleyip yorumlamamız daha iyi olur bence.

Yayın açınca her yerden paylaşabilirsin. Örneğin şimdi yayın açık olsaydı herkes meraktan bakacaktı. Seven izlemeye devam edecekti. Bu işler böyle ufak ufak olur.

Bunun dışında yayını az, oyuncusu çok olan Valheim gibi oyunlar oynarsanız izleyici çekebilirsiniz.

En son yöntem ise büyük yayıncıların yaptığı turnuva ve etkinliklere katılıp kendinizi ön plana çıkarmak. En büyük örneği Zsuat. Sıfırdan PUBG turnuvalarında değişik oynanış stiliyle insanların ilgisini çekip iyi bir yayıncı ve milyoner oldu.

Yayın açınca her yerden paylaşabilirsin. Örneğin şimdi yayın açık olsaydı herkes meraktan bakacaktı. Seven izlemeye devam edecekti. Bu işler böyle ufak ufak olur.

Bunun dışında yayını az, oyuncusu çok olan Valheim gibi oyunlar oynarsanız izleyici çekebilirsiniz.

En son yöntem ise büyük yayıncıların yaptığı turnuva ve etkinliklere katılıp kendinizi ön plana çıkarmak. En büyük örneği Zsuat. Sıfırdan PUBG turnuvalarında değişik oynanış stiliyle insanların ilgisini çekip iyi bir yayıncı ve milyoner oldu.
Milyoner olduğu bilgisi kesin mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı