Twitch'te öne çıkabilecek içerikler

Sen mesela gidip o platformda kanalları azdan çoğa şeklinde sıralayıp izleyici sayısı 0-10 arası olan ve pek bilinmeyen kanalları neden izleyesin? Ne olursa izlemeyi tercih edersin? Veya nerede ve nasıl reklam yaparsan izlenmelerin artar? Bu şekilde düşün.
 
Bir süredir Twitch'te yayın yapıyorum kanalım çok büyük değil 2 ile 6 arasında izleyici sayısına sahibim, artık biraz daha keşfedilmek istiyorum. Bunun için öne çıkabilecek içerikler ve oyunlar arıyorum. Sizin bu çok izlenir dediğiniz içerik ve oyunlar varsa ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Biz sabaha doğru just chatting açmıştık. Max 20 izleyici gördük host falan geldi. Eğer muhabbetin iyiyse sabah açıp sohbet edebilirsin. Kamera önemli bir de.
 
PUGB Mobile... Ne de olsa millet bu oyunla kafayı yemiş durumda. Kaç tane youtube kanalı var. Her atılan videolar milyona yakın sayılarda. Hikayeli oyunlar oynayarak, insan çekemezsin. Millete PUGB, Roblox falan göstereceksin.
 
PUBG Mobile... Ne de olsa millet bu oyunla kafayı yemiş durumda. Kaç tane YouTube kanalı var. Her atılan videolar milyona yakın sayılarda. Hikayeli oyunlar oynayarak, insan çekemezsin. Millete PUBG, Roblox falan göstereceksin.

Onu denedim ama emülatör PUBG Mobile de sıkıntı çıkarıyor 10FPS'e falan düşüyor.
 

Geri
Yukarı