Twitter'da açılmış eski hesap nasıl kapattırılabilir?

D00wm

Hectopat
Twitter'da 2 tane eski hesabım var ve bunlara erişimim yok. Affederseniz bir hesabımı müstehcen paylaşımlar yapan birisi takip etmiş bunu ismimi aratan herkes kolayca görebiliyor. Arkadaşlarım ya da ailemden kimse görsün istemiyorum hesap 6 yıl önce açılmış olduğundan erişimim yok. Mail ya da başka bir şekilde bu hesaplarımı kapattırma ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
6 Yıl önce açılmış peki ''müstehcen'' paylaşım yapan kişi seni yeni mi takip etmeye başlamış? uzun süredir takip ediyordur belki sen şimdi farkına varıyorsundur.

6 yıl önce açılmış peki "müstehcen" paylaşım yapan kişi seni yeni mi takip etmeye başlamış? Uzun süredir takip ediyordur belki sen şimdi farkına varıyorsundur.

Yeni takip edip etmediğini tam olarak bilmiyorum ama hesabı 1 kişi takip ediyor takip edende o hesap ben ise sadece izlediğim dizinin 5 hesabını takip ediyorum onun dışında hiç takip ettiğim bir sayfa yok nasıl bulup takip etti bilmiyorum.

Yeni takip edip etmediğini tam olarak bilmiyorum ama hesabı 1 kişi takip ediyor takip edende o hesap ben ise sadece izlediğim dizinin 5 hesabını takip ediyorum onun dışında hiç takip ettiğim bir sayfa yok nasıl bulup takip etti bilmiyorum.
Hocam bu kadar takılma yahu mantıken onu sen takip etmiyorsun o seni takip ediyor birisi bir şey dediğinde de saçma sapan bot bir hesap olmalı de geç kendini bu kadar kasma bence.

Hocam bu kadar takılma yahu mantıken onu sen takip etmiyorsun o seni takip ediyor birisi bir şey dediğinde de saçma sapan bot bir hesap olmalı de geç kendini bu kadar kasma bence.

Aynı şehirde yaşıyoruz ve kendi özel videolarını yüklemiş görenler yanlış anlar diye stres oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı