Twitter'da yeni kısıtlama

Zenginlerin söğüşleme taktiği ve kapitalizmin getirdiği şey maalesef. Elindeki hakkını kısıtlar ve hakkını sana parayla satar. Buradan kazanan da zengin olur, böyle düzene lanet olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne kadar geçici acaba?

Gördüğüm en saçma sistem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne kadar geçici acaba?

Belki deneme amaçlı yapmışlardır , eğer çok fazla kişi verified olursa böyle kalacaktır. Benim düşüncem.

Twitter'da her gün bu site güvenli değil hatası yediğim için benlik bir sorun yok. Sağolsun Elon Musk çok iyi yönetiyor.

Yeni uygulama yaparlar bu iş fazla yürümez diye düşünüyorum.
Yapıyor zaten "nihai" tüm uygulamalara son verecek diye adlandırılan X adlı bir uygulama yapıyorlarmış muhtemelen twich twitter instagram snap youtube filan hepsinin birazından alıp çorba gibi bir uygulama yapacak tutarmı bilmem ama ilginç bir fikir

Olası bir deprem gibi bir aktivitede insanlar Twitter kullanmıyorsa yeni hesap açıp yardımcı olurken misal sıkıntı yaşayabilir ama gidip de doğrularsa hızlıca hesabı bu da bazıları için karmaşık gelebilir düşündürüücü.
Deprem gibi bir olayda Türkiye icin bu kısıtlamayı kaldırırlar.

GPT gibi dil işleme modelleri tarafından veriler bedava kullanılmasın istiyorlar. Musk da açıkladı zaten. Bildiğim kadarıyla twitter'da her gün 12 TB'lık veri üretiliyor. Bu kadar tweete ücretsiz erişilmesin istiyor.

Kullanıcılar için çözümler bulunur. Kullanıcı kaybederse üretilen veri miktarı azalır, üretilen veri miktarı azalırsa satabilecekleri veri miktarı da azalır. Ücretsiz kullanan 100 milyon kullanıcı ücretsiz üyelik alan 1 milyon kişiden daha fazla kar getirir.

Şu an Twitter'a erişemiyorum. Bunun sebebi tik için para ödememiş olmam mı?
Giriş yapmak gerekiyor.

Bence yerinde bir düzenleme, 600 twit az bir sayı değil. 6000'i aşan da Go touch some grass yani abi.

Sınırlamalar geçici değil mi?
Öyle dedi. Robotçukları ayırt edecek bir sistem kurunca kaldırırlar bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı