Two trees buler V2 yazıcı hatalı baskı alıyor

@Salih Gürbüz selam reis ayarı yaptım oldu da tablada çok delikler var birkaç video izledim adam tablaya özel siyah bir şey yapıştırıyor sonra üstüne tablayi koyuyor nedir o tam olarak ya da buna olan var mı? Sadece bunu çıkartacağım değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam sizin yazıcıdaki tabla yüzeyinin arkasında yapışkan var bu şekilde tabla yüzeyi tablaya yapışıyor. Manyetik tablanın yapışması için muhtemelen önce o bahsettiğiniz videolardaki siyah şeyi tablaya yapıştırmanız lazım ki manyetik tabla yüzeyi tablanıza yapışsın. Bahsettiğiniz videoyu atar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Hocam sizin yazıcıdaki tabla yüzeyinin arkasında yapışkan var bu şekilde tabla yüzeyi tablaya yapışıyor. Manyetik tablanın yapışması için muhtemelen önce o bahsettiğiniz videolardaki siyah şeyi tablaya yapıştırmanız lazım ki manyetik tabla yüzeyi tablanıza yapışsın. Bahsettiğiniz videoyu atar mısınız?

İhtiyacınız olarak tam olarak bu iki ürün. Başka bir şeye ihtiyacınız yok. Yukarıda attığım videoda ki yapıştırılan mavi tabla yüzeyini söküp bunları takıcaksınız.

Ne dediğinizi tam anlayamadım. Elinizde 230x230 tabla varsa o da olur. 5mm önemli değil.

Kral söyle bir noozle ucu buldum diğerinden daha temiz gözüküyor bu kaç mm nereden bakabilirim?

@Salih Gürbüz reis şurada iki tane vide var tam sıkıyorum ortası çok yukarıda kalıyor acıyorum hareket ediyor tam ne olması lazım makinenin son ayarını.

@Siyah Martı merhaba yazıcıyı sattım 7000 TL param var tam olarak ne önerebilirsin artillery X2 önerdiler 6500 TL mantıklı mı yoksa ender 3 S1 mi?

Dosya Ekleri

• 20240206_210441.jpg
    20240206_210441.jpg
    138,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Kral söyle bir noozle ucu buldum diğerinden daha temiz gözüküyor bu kaç mm nereden bakabilirim?

@Salih Gürbüz reis şurada iki tane vide var tam sıkıyorum ortası çok yukarıda kalıyor acıyorum hareket ediyor tam ne olması lazım makinenin son ayarını.

@Siyah Martı merhaba yazıcıyı sattım 7000 TL param var tam olarak ne önerebilirsin artillery X2 önerdiler 6500 TL mantıklı mı yoksa ender 3 S1 mi?
Bir Two Trees mağduru daha :). Neyse satıp kurtulmuşsun en azından. Bence ikisi de mantıklı değil Ender 3 V3 SE al. Fiyatına göre mükemmel bir yazıcı.

Kral merhaba 9500 TL bütçem var ender 3 S1 mi ender 3 V3 SE mi sıfır seç vallahi alacağım birisini aralarında çok kaldım.
Bende aralarında kalmıştım ve SE seçtim. Şuan doğru bir kara verdiğimi düşünüyorum. SE daha üstün ve yeni nesil bir yazıcı.

Konun başında bahsettiğim kayış gerginliğinin hiçbir önemi yok. Ayrıca makine tabla kalibrasyonunu iyi yapıyor yani tabla altında köşelerde çarklar olmaması avantaj.

Bende aralarında kalmıştım ve SE seçtim. Şu an doğru bir kara verdiğimi düşünüyorum. SE daha üstün ve yeni nesil bir yazıcı.

Konun başında bahsettiğim kayış gerginliğinin hiçbir önemi yok. Ayrıca makine tabla kalibrasyonunu iyi yapıyor yani tabla altında köşelerde çarklar olmaması avantaj.

Kral sen ender V3 SE mi aldın bunda da işte filamnet sensörü yok.

@Salih Gürbüz reis ben bunu alacaktım da abs basamıyor mu bu makine.

Bende aralarında kalmıştım ve SE seçtim. Şu an doğru bir kara verdiğimi düşünüyorum. SE daha üstün ve yeni nesil bir yazıcı.

@Salih Gürbüz reis YouTube'da videosunu izledim de noozle dolguya sürtüyormuş bu sorun sende de oldu mu olduysa nasıl çözdün two trees de de bu sorun karşıma çıktı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı