TWRP yeniden başlatma

Evet. TWRP menüsünde nasıl yeniden başlatılır onu göstereceğim.

İlk öncelikle hiçbir şey yapmadıysanız alttaki oku kaydırın.

Ve Reboot tuşuna basın.

Sonra da nasıl bir yeniden başlatma istiyorsanız seçebilirsiniz.

Takıldığınız yer olursa aşağıda belirtebilirsiniz.
 
Merhaba hocam çok aktif olmadığımdan görmedim, beni konunuz varsa konunuza yönlendirebilir misiniz? Bunlar için bypass dosyaları var. @hardnrocker
Teşekkürler ilginiz için. Konu açmadım, çünkü çoğu kişinin takıldığı aşamalarda yazdığı konulara bakarak ilerledim. Kaç gündür uğraşıyorum, bir işi yapamadım. Bir numara yazmayı başatdım kaza ile, fakat o da çalışmadı yurt dışı olduğundan sanırım.
Şu an şu aşamadayım ve takılı kaldım: EFS yedeği geri yükleyince qpts sorun vermiyor. Fakat modem dosyaları silme işlemi telefon normal mod açıkken gerçekleşmiyor. TWRP üzerinden silince modem dosyalarını qpts hata veriyor, telefonu açıp qpts ile qcn yüklemeye çalışınca. Qpts twrp modda çalışmıyor. Kısır dönüde takıldım.

Hatta şu an boyut değiştirdim. TWRP ile aldığım EFS yedeğimi geri yükledim. Telefona bir program kurup img uzantılı kayıt ettim. Hex workshop ile imei satırını bulmaya çalışıyorum, fakat bulamıyorum. 0x80000 satırını ASCII ile bulmaya çalışıyorum fakat çıkmıyor.
Normalde Mi 6 telefonumda satırları aratınca alttakiler satırlar çıkıyor.
modemst1 -> /dev/block/sdf4
modemst2 -> /dev/block/sdf5
fsg -> /dev/block/sde34
Fakat partitions backup programında modem sde41 yazıyor.
TWRP EFS yedeği tekrar yükleyeceğim, sonra normal silme işleminde 41 numaralı satırı sileceğim. Bakalım neler olacak? Artık sıyırma noktasına geldim 3-4 gündür. Yapım gereiği de pes etmiyorum, telefonun ekran filan da kırık, yani değecek bir şey değil aslında. Fakat birisine yarayacak ondan uğraşıyorum.

Dediğimi yaptım, 41 numaralı satırı sildim. Şu an mi yükleme ekranı geldi, altta 3 nokta yükleniyor gibi gösteriyor. ROM atılınca olan bekleme süresi gibi bekliyorum bakalım ne olacak? Fakat sanırım açılmayacak sistem. Silinmemesi gerekli bir satırdı sanırım işletim sistemi adına?
Şimdi dön bakalım başa sanırım. Sistem flashladıktan sonra sanırımtam restarta düştüğünde twrp yüklemek için FB tuşuna basmak lazım sanırım değil mi? Zar zor kurtulmuştum twrp yükleme ve sistem açılmama dönügüsünden.
 
Son düzenleme:
Evet FB menüsüne girmeniz lazım, ben size Magisk bypass dosyasını atayım.


Bunu Magisk kurdukttan sonra flashlayın.
Hocam teşekkürler cevap için. Şu an yeniden kuruluma başlayacağım. Bu üstte attığınız dosya ne işe yarayacak?
Bir de şu modam dosyalarının silinmesinden sonra qpts telefonu görmüyor. Ya da saniyelik görüyor. QCN dosyasının gönder dediğimde ise diag port hatası veriyor açık değil diye. Halbu ki açık diag port. Fakat ##717717## yapınca diag port not open hatası veriyor.
Ya da EFS imaj dosyasını nasıl editlerim? En kolay işlem benim için şu an bu. EFS dosyası içinde mei satırını bulamıyorum.

Cihaz kilitleniyor. Mi unlock yükledim, stok yükleyince, eğer kilitlendi ise tekrar açıyorum. Sistem açılınca kurulum yapıyorum. Play hesap açmıyorum. Updateleri devre dışı bırakıyorum. Usb hata ayıklama açıyorum. Twrp kuruyorum. Sonra magisk 27 yükledim. Sistem açılmadan hemen tuş ile attığınız programı twrp üzerineden kurdum. Şu an ekran mi yazıyor. Altta unlocked yazıyor. Sistem açılmıyor.
Custom rom ile imei düzenleme işlemlerini yapabilir miyim? Hangi cutom rom bu işi halleder. Çıkamadım bu işin içinden.
 
Son düzenleme:
@hardnrocker düzeltebilir büyük ihtimal ancak yeni konu açarsanız yardımcı olabilecek kişi sayısı daha fazla olur. MasterRei ve Umut Nas'ı etiketleyebilirsiniz, onler IMEI atma işleminde bilgi sahibi. Ben de yardımcı olmaya çalışırım tabii.
 
@hardnrocker bir daha açın, lütfen gibi kelimeler kullanmayın çünkü yasak.

Yani kendi konunuz içerisinde lütfen gibi kelimeler kullanmayın.
 
@hardnrocker bir daha açın, lütfen gibi kelimeler kullanmayın çünkü yasak.

Yani kendi konunuz içerisinde lütfen gibi kelimeler kullanmayın.
En sonunda başardım hocam, tamir edebildim. Eski bir stok rom kurdum. İlk aldığımda yapılan işlemdeki romu. Son sürüm twrp yükledim. Son sürüm twrp kaybolmuyor. Normal prosedürü işleyince oldu. İlk sürüm stok rom gerekli sanırım?

Bu arada lütfen yazınca neden olmuor anlamadım? Nezaketen yazılmış bir söz değil mi? İlla emri vaki mi yazmak lazım? = ))

Hocam son kez şunu sorayım bir de, şu an custom eu yüklemeye çalışıyorum. Twrp 7 kurulu. Ondan yana sıkıntı yok, artık silinmiyor. Fakat şu an eu rom dosyası atmaya çalışıyorum, yüklendi gibi görünüyor twrp üstünde. En son yeniden başlatınca ilk yükleme ekranı kalıyor. Sistem açılmıyor. FB üstünden atmam için hangi uzantılı indirmek lazım? Mi flash ile yüklemek için eu dosylarını nereden bulabililirim? Ya da neden sistemi açılmıyor acaba?

Onu da hallettim. Format tuşuna bastım twrp üzerinde, temizleme değil de direk veri biçimlendirme. Sonra yine uzun bekletti fakat bu sefer açıldı. Şu an telefon her şeyiyle çalışıyor. Fakat ekran filan kırık. En azından alo denip, wp filan kullanılacak. Öğrenci adama yeter, ders çalışması daha iyi. = ))
 
Son düzenleme:
@hardnrocker hocam lütfen insanları konuya davet ettiğinden dolayı, insanlar biliyorsa gelir.
 

Geri
Yukarı