TYT / AYT 2024 nasıl geçti?

Bro zaten o soruları söylüyorum hiçbirini sende yapamamışsın. 😁bende şaşırdım hah çözen biri çıktı sonunda diye. 😁yoksa mümkün değil abi uzaydan soru getirmiş herifler. O logaritma sorusunu kendileri çözebilmiş mi acaba bize öyle soru soruyorlar.😂😂

EA’da matematik herkesin düştüğü nokta olduğu için, bu sınavda Sosyal-1 kısmını iyi yapan kazanacak diye düşünüyorum. Matematik için çoğu ortalama EA’cının 5-10 net arasını geçebileceğini sanmıyorum. O sorular düzeyliydi. Bu sınav AYT matematiğini 10+ yapabilecek olan EA’cılar ilk 20.000’de olur bence, tabi Sosyal-1’i de iyiyse.

Bro zaten o soruları söylüyorum hiçbirini sende yapamamışsın. 😁bende şaşırdım hah çözen biri çıktı sonunda diye. 😁yoksa mümkün değil abi uzaydan soru getirmiş herifler. O logaritma sorusunu kendileri çözebilmiş mi acaba bize öyle soru soruyorlar.😂😂

Yapabildiğimiz kadarıyla artık knk yani 😁 ama harbi Discord sunucularında ilk 100 isteyen bir eleman var, 3. mezunuymuş, logaritmayı yapamamış. Şaka gibi sanki deneme tahtasıyız ya 😒

Sınavın saçmalığı burada zaten adamlar yeryüzünde olmayan soru üretmişler ve bu 1 değil 2 değil sınavın hepsi öyle.

Bugün sınavda Full kendimi sorguladım ulan ben hiç mi çalışmadım acaba diye. Harbi diyorum logaritmanın tüm özelliklerini unuttum gibi bir ara. O soruyu görünce. 😂😂

O 23! Sorusu polinom sorusuydu. Polinomdan çıkıyordu. Hayatında öyle polinom sorusu gördün mü? Ben görmedim😂😂
Sınavın saçmalığı burada zaten adamlar yeryüzünde olmayan soru üretmişler ve bu 1 değil 2 değil sınavın hepsi öyle.

Bugün sınavda Full kendimi sorguladım ulan ben hiç mi çalışmadım acaba diye. Harbi diyorum logaritmanın tüm özelliklerini unuttum gibi bir ara. O soruyu görünce. 😂😂

AYT'ye toplamda 2 ay çalıştım, 2 tane polinom fasikülü bitirdim P(4)'ü soran soruyu yalayıp yuttum ve bana kattığı şey 0 yani. Sorunun polinom sorusunu anlamaya yetecek algı bile oluşmadı. Bayağı üzücü ya. Sen ne bekliyorsun bro hiç sormadım KB

AYT'ye toplamda 2 ay çalıştım, 2 tane polinom fasikülü bitirdim p(4)'ü soran soruyu yalayıp yuttum ve bana kattığı şey 0 yani. Sorunun polinom sorusunu anlamaya yetecek algı bile oluşmadı. Bayağı üzücü ya. Sen ne bekliyorsun bro hiç sormadım KB.

Ben tıp için çabalıyorum. 3 senedir deprem çeşitli sebeplerle olmadı ne yazık ki, 2. mezun senemdi bu yıl. Güzelde çalıştım eksiksiz çalıştım. Ama yine olmayacak gibi duruyor. Artık hayırlısı demekten başka bir şey diyemiyorum kendim hakkında. Gelmezsede kader deyip bıracağım. Normalde 35 civarı yapıyordum matematiği. 24 işaretledim 2-3 tanesinden emin değilim. TYT iyi geçti AYT fende güzel. Bu netlerle gelirse gelir. Ama pek umudumda yok açıkçası.

Hocam logaritma sorusuna lanet ettim altın oranla işlem yaptiriyodu bir yere kadar gelip siklardan denedim buldum. (1+√5)/2 nin küpünün 2+√5 olduğunu bilmek zorunda değilim ÖSYM kendine gel!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı