Çok geç kalmışsın artık çalışılmaz.Arkadaşlar sorum yukarıda, TYT için geç mi kaldım sizce?
Kanka bu ay içinde başlayabilirsin TYT kolay ve çoğu ezber istiyor AYT ise daha çok mantığa ve bilgiye dayalı.Ben 12. sınıfım 9-10-11 yok bende başlamadım daha ne yapacağımı halen bilmiyorum.
Kanka ilk 100k çok zor nedenini söyleyeyim çünkü eski sene mezunlar hep 4 sene eğitim görüyor hem de 2 kere sınava hazırlanıyorlar, o stresi ve sınavı biliyorlar sınava ilk giren kişiler heyecandan ve ilk sınavından dolayı panikleyip yapamıyorlar çoğu.
Yani ilk 100kya genelde mezunlar giriyor tabii normaldede giriyorlarda zor yani hocam.
Ülkede hâla %51 oy çıkıyor ben umudu kestim hocam.Hocam siz bildiğiniz derece gibi bir şey yapmak istiyorsunuz tüm yıllar boyunca hiçbir şey yapmayıp neden birden 20k yapmak istediniz merak ettim.
Hocam zaten mezunum bu yıl yeniden gireceğim.Hocam siz bildiğiniz derece gibi bir şey yapmak istiyorsunuz tüm yıllar boyunca hiçbir şey yapmayıp neden birden 20k yapmak istediniz merak ettim.
Kanka TYT yine ezber falanda AYT için cidden iyi bir TYT bilginin olması lazım ve mantık kurabilme yeteneğininde güçlü olması lazım heleki yeni tarz sorularda.TYT için hiçbir zaman geç değil AYT için her zaman geç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.