Daha fazla  

Şöyle açıklayım hocam ben meslek lisesi mezunuyum 12. sınıfta stajdan geç saatlere çıkmamdan ötürü ne adamakıllı ders çalışıyordum ne de sınava hazırlanabiliyordum haftada 2 gün okuldaydım hafta sonu ise farklı bir iş derken hiçbir şeye vakit kalmıyordu o yüzden netler berbat sonucun böyle olacağını hiç bilmiyordum hep mezuna hep mezuna diye diye elde avuçta bir şey kalmadı bu yüzden.
Hocam bende meslek lisesi mezunuyum ama hiç 10 net civarına düşmedim. Siz galiba derslerinizi biraz dinlememişsiniz. Şu an adamakıllı ders çalışmanız lazım kusura bakmayın ama bu netler ile 2 yıllık bir bölüm bile gelmeyebilir. Size net olarak söyleyebilirim ki günde 4-5 saatlik çalışma ile 10 15 netinizi ilk aydan 25 30 rahat çıkarırsınız ki kolay olan bedava net getiren yerlerde de sıkıntınız var. Sınava kadar eksiksiz çalışma ile istediğiniz net aralığına ulaşırsınız. Ben bile matematiğimi şu an sıfırda aldım 12 13 net bandına çıktım sizde yaparsınız. Hemen plan ve program ile matematik kampı Türkçe kampı başlayın vakit kaybetmeyin.
Şöyle açıklayım hocam ben meslek lisesi mezunuyum 12. sınıfta stajdan geç saatlere çıkmamdan ötürü ne adamakıllı ders çalışıyordum ne de sınava hazırlanabiliyordum haftada 2 gün okuldaydım hafta sonu ise farklı bir iş derken hiçbir şeye vakit kalmıyordu o yüzden netler berbat sonucun böyle olacağını hiç bilmiyordum hep mezuna hep mezuna diye diye elde avuçta bir şey kalmadı bu yüzden.
2 aylık diyorsun da hocam nerede görsem bugünden sonra yetişmez gibi şeyler söylüyorlar. Oluru ne kafam allak bullak oldu.
Rakiplerin seni elemek istiyor olabilir onlara inanırsan elenirsin.