TYT matematik kalan sürede 7 8 netten kaç nete nasıl çıkar?

ilk5000

Zeptopat
Daha fazla  
TYT matematik kalan sürede 7 8 netten kaç nete nasıl çıkar? Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum, benim için önemli bir durum.

TYT matematik kalan sürede 7 8 netten kaç nete nasıl çıkar? Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum, benim için önemli bir durum.

Adamakıllı çalışarak 40 nete çıkarırsın.

Size öneri yol haritam şu olur:

Bıyıklı 10 günde temel atma kampı + acil ilaç matematik.

Bununla birlikte temel atmış oluyorsunuz.

Temel attıktan sonra geometri ve kalan TYT matematiği paralel olarak (yani birlikte) götürün.

Önce geometri kısmını söyleyeyim:

Acil ilaç TYT geometri + 345 1. geometri kitabı+ kenan kara 0 geometri playlisti.

Playistin tamamını izlemenize gerek yok. 68. video (prizmalar - 2) videosunu izleyip bitirirseniz yeterli.

Kenan kara -> acil ilaç -> 345.

Bunu yaptıktan sonra 10 soruluk geometri 7+ sabitlenmiş olur. Ha eğer ki ben illa da 10 nete sabitlensin istiyorum diyorsanız 3 kaynak olarak orijinal TYT geometri çözebilirsiniz.

Şimdi matematik kısmını söyleyeyim:

Mert hoca 70 günde TYT matematik playlist + 345 TYT matematik + orijinal TYT matematik.

Elimizde zaten acil ilaç vardı.

Mert hoca -> acil ilaç -> 345 -> orijinal.

Bu arada mert Hoca'nın kampında, ilk başta temel atma kampında çalıştığınız konuları direkt geçebilirsiniz.

Sonuç : En zor denemelerde bile 35+ garanti.

Konuları bitirip üstüne soru bankası çözdüğün halde bu netteysen işin zor ancak konu eksiğin çoksa bu yüzden netin düşükse umut var.

Temel attıktan sonra geometri ve kalan TYT matematiği paralel olarak (yani birlikte) götürün.

Acil ilaç TYT geometri + 345 1. geometri kitabı+ kenan kara 0 geometri playlisti.

Playistin tamamını izlemenize gerek yok. 68. video (prizmalar - 2) videosunu izleyip bitirirseniz yeterli.

Bunu yaptıktan sonra 10 soruluk geometri 7+ sabitlenmiş olur. Ha eğer ki ben illa da 10 nete sabitlensin istiyorum diyorsanız 3 kaynak olarak orijinal TYT geometri çözebilirsiniz.

Mert hoca 70 günde TYT matematik playlist + 345 TYT matematik + orijinal TYT matematik.

Bu arada mert Hoca'nın kampında, ilk başta temel atma kampında çalıştığınız konuları direkt geçebilirsiniz.

Sonuç: En zor denemelerde bile 35+ garanti.

Şu ana kadar rasyonel sayılar temel kavramlar bölme bölünebilme gibi konuları mikroorijinal ve metin parkurdan bitirdim ama ÖSYM tarzı testlerinde takıldığım sorular bazen 1 bazen 2 tane oldu.
Konuyu çalıştıktan sonra unutmuş gibi de hissediyorum garip.
Olmayacak gibi bir psikolojiye giriyorum.
Geçen hafta Bilgi Sarmal rota TYT denemesinde 17 ya da 18 doğru 2 yanlış matematik geldi kolay bir sınavdı ama
Tek bildiğim bu psikolojide çok yıprandığım matematik adına kafam çok karışık.
Acaba özel ders mi almalıyım.

Şu ana kadar rasyonel sayılar temel kavramlar bölme bölünebilme gibi konuları mikroorijinal ve metin parkurdan bitirdim ama ÖSYM tarzı testlerinde takıldığım sorular bazen 1 bazen 2 tane oldu.
Konuyu çalıştıktan sonra unutmuş gibi de hissediyorum garip.
Olmayacak gibi bir psikolojiye giriyorum.
Geçen hafta Bilgi Sarmal rota TYT denemesinde 17 ya da 18 doğru 2 yanlış matematik geldi kolay bir sınavdı ama
Tek bildiğim bu psikolojide çok yıprandığım matematik adına kafam çok karışık.
Acaba özel ders mi almalıyım.
Önce konuları tamamen bitirin ondan sonra düşünün bunları şu an konu eksiğiniz varsa çalıştığınız konuyu bile yapamamanız normal çünkü bir soru içerisinde birden fazla konudan bilgi içerebiliyor. Bu yüzden moral bozmayıp devam edin. Olacak veya olmayacak demek için erken ama olmayacak olsa bile bırakmak asla çözüm değil çalışmaya devam etmek gerekiyor.

Sonuç : En zor denemelerde bile 35+ garanti.
Geçen sene sınavda bırak +35'i +30 yapan kişi bile çok azdı. Hayal satmaya gerek yok. Kalan süre belli. Sizin dediğiniz her şeyi yapması zaten en az 3 4 ay sürecektir. Matematik yapılabildiği kadar yapılmalı. Fazla zorlamanın manası yok. Diğer dersler en az matematik kadar önemli hatta ayt'de fen matematikten daha önemli. Bu yüzden tyt matematikte aylar harcarcamanın manası yok. Ne kadar çalışırsanız çalışın ne kadat iyi olursanız olun. Sınavda tepe taplak olabilirsiniz tyt matematikte. Aynı şey fen dersleri için geçerli değil. Emeğinizin karşılığını almak daha kolay. Sınav sadece matematikten ibaret değil. Buna göre hareket edilmeli.

Önce konuları tamamen bitirin ondan sonra düşünün bunları şu an konu eksiğiniz varsa çalıştığınız konuyu bile yapamamanız normal çünkü bir soru içerisinde birden fazla konudan bilgi içerebiliyor. Bu yüzden moral bozmayıp devam edin. Olacak veya olmayacak demek için erken ama olmayacak olsa bile bırakmak asla çözüm değil çalışmaya devam etmek gerekiyor.

Geçen sene sınavda bırak +35'i +30 yapan kişi bile çok azdı. Hayal satmaya gerek yok. Kalan süre belli. Sizin dediğiniz her şeyi yapması zaten en az 3 4 ay sürecektir. Matematik yapılabildiği kadar yapılmalı. Fazla zorlamanın manası yok. Diğer dersler en az matematik kadar önemli hatta AYT'de fen matematikten daha önemli. Bu yüzden TYT matematikte aylar harcaracağımanın manası yok. Ne kadar çalışırsanız çalışın ne kadat iyi olursanız olun. Sınavda tepe taplak olabilirsiniz TYT matematikte. Aynı şey fen dersleri için geçerli değil. Emeğinizin karşılığını almak daha kolay. Sınav sadece matematikten ibaret değil. Buna göre hareket edilmeli.

Sizce olma ihtimali nedir hocam şu an TYT kimyada temel kanunlara geldim fizikte iş güç enerjiye geçiyorum çalışıyorum devam ediyorum dediğim gibi matematik korkutuyor bu zamana kadar da düzenli matematik çalışmamış olmamı da göz önünde bulundurunuz lütfen.

Sonuç: En zor denemelerde bile 35+ garanti.

Hocam bende mert Hoca'nın Zero matematik kısmını bitirip ilaç ve 345 çözdüm. 345'in ÖSYM tadındaki soruları %70-80 bitti ama son eis denemesinde 6 net yapabildim. 1 ay önce çözdüğüm sorulara bakıp nasıl çözmüşüm diyorum. Bu durumda ne önerirsiniz?

Sizce olma ihtimali nedir hocam şu an TYT kimyada temel kanunlara geldim fizikte iş güç enerjiye geçiyorum çalışıyorum devam ediyorum dediğim gibi matematik korkutuyor bu zamana kadar da düzenli matematik çalışmamış olmamı da göz önünde bulundurunuz lütfen.
Hocam ayt'nize bağlı. Eğer tyt matematik 25 30 arası bile yapsanız diğer dersleri iyi çalışırsanız en azından 10k gelir.

Hocam ayt'nize bağlı. Eğer tyt matematik 25 30 arası bile yapsanız diğer dersleri iyi çalışırsanız en azından 10k gelir.
sayısal ilk 35 40k istiyorum umarım olur

Hocam bende mert Hoca'nın Zero matematik kısmını bitirip ilaç ve 345 çözdüm. 345'in ÖSYM tadındaki soruları %70-80 bitti ama son eis denemesinde 6 net yapabildim. 1 ay önce çözdüğüm sorulara bakıp nasıl çözmüşüm diyorum. Bu durumda ne önerirsiniz?
bu yorum korkuttu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı