TYT matematik netini arttırmak

PinGUu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba TYT matematikte ortalama 26 net yapan biri netlerini nasıl arttırabilir ve dikkat hatalarını nasıl önleyebilir?

Hocam 20-25 net arası yapıyorum. Sizin boş kalan sorularınız hangi konudan?

Eğer 10 neti geodan yapıyorsanız ona göre tavsiye veririz, 25 neti geometrisiz olarak yapıyorsanız ona ayrı tavsiye verebiliriz. Biraz daha detaylandırır misiniz?

Hocam 20-25 net arası yapıyorum. Sizin boş kalan sorularınız hangi konudan?

Eğer 10 neti geodan yapıyorsanız ona göre tavsiye veririz, 25 neti geometrisiz olarak yapıyorsanız ona ayrı tavsiye verebiliriz. Biraz daha detaylandırır misiniz?
Hocam genellikle geometriden 10 sorudan 3-4 boşum oluyor onlarda katı cisimlerden. Onların konularını tamamlayınca onları da çözerim. Denemede genellikle rutin olmayan problem sorularım boş kalıyor onlarda takılıyorum. Onun haricinde ya zaman sıkıntı oluyor ya da dikkat hatasından gidiyor

Bir tane sağlam yayının matematik branş denemesini aç, 2-3 tane çöz. Buna tüm gününü ayır, toplamda 120 soruyu tüm gün boyunca çözmeye çalış süre falan tutma. Olabildiğince doğru yapmaya çalış. En son bu 120 soruyu kontrol et ve bir kağıda yanlış yaptığın konuları yaz. Bu konularla ilgili konu eksiğin varsa video izle, pratik eksiğin varsa sağlam bir kaynaktan sorusunu çöz. Çok değil, 1 ay içinde mükemmel net arttırısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı