TYT Nasıl Geçti?

Salon, kalem düşürenler ve hızlı sayfa çevirenlerle doluydu. 40 kişi de olunca biraz sinir bozucu oldu.

Paragraf yapabiliyorum ama edebiyatı hem sevmiyorum hem olmuyor, böyle olursa işime gelir inşaallah, dil bilgisi yapamıyorum ben, ama sayısalım iyi çok şükür😀
AYT'yi saf dışı bırakıyorum şuan ve sadece TYT üzerinden konuşuyorum. Kitap okumak öyle bir şey değil. Yani çok uzun zaman gerektiren bir alışkanlık o. Kitap okumak yerine paragraf testi alıp soruları çözmen ve normal derslerine çalışman çok daha işine yarayacaktır. Edebiyat kısmı da TYT'de çıkmıyor zaten. AYT' de sözel girmeyeceksen çok takmana gerek yok.

Zamanında biz de sınava girdik. Zorsa herkes aynı sınava girdiği için herkese zor oluyor. Sıralamayı adam akıllı değiştiren bir şey yok.
Biz de sizin girdiğiniz sınavları sonradan deneme olarak çözdük. Bu sefer Türkçe biraz farklıydı:) Sorular açıklanınca bakarsınız. Türkçe de zaman kaybetmek yerine matematiği çözsem sıralamam fark edecekti.

Önümüzdeki senelerde sınava girecek arkadaşlar, felsefik paragraflar çözmeye başlasın :)
Yayınevleri de bu sorulara uygun denemeler, soru bankaları da çıkartacaktır diye düşünüyorum. Alışılmışın dışındaydı soruların çoğu çünkü.

Şu sorulara yayınlanınca bir de ben bakayım, 4 senede ne kadar paslanmışız gerçekten merak ettim 🙂.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı