TYT Türkçe için YouTube kanalı önerisi

Genel TYT konularının %80-90'ının da Youtube'dan konu izlemek zaman kaybı(Geometri,problemler hariç) 2 sayfa şeyi 1.5 saatte anlatırlar. Kitabın konu anlatımından ilerlemek çok daha mantıklı tecrübeye dayanarak söylüyorum.
 
Kendi sınav notunun iyiliğini düşünüyorsan Rüştü Hoca'ya yaklaşma. Kadir Gümüş fazlasıyla yetecektir. Verdiği taktikler tam anlamıyla bir balon, 2020 YKS sınavında Rüştü'ye güvenenler patladı. Hatırlatayım dedim :p
 
Kendi sınav notunun iyiliğini düşünüyorsan rüştü Hoca'ya yaklaşma. Kadir gümüş fazlasıyla yetecektir. Verdiği taktikler tam anlamıyla bir balon, 2020 YKS sınavında rüştü'ye güvenenler patladı. Hatırlatayım dedim :p

Hocam kadir gümüş hocamı izledim çok beğendim bundan sonraki yola kadir gümüş hocam ile devam edeceğim. Geç cevap verme nedenim 2 hafta gibi bir ban yedimde bu yüzden hocam :) hocam bu arada de yi doğru yazdım değil mi bulunma durumu hal zamanında bitişik yazılıyor diye biliyorum.
Genel TYT konularının %80-90'ının da YouTube'dan konu izlemek zaman kaybı(geometri, problemler hariç) 2 sayfa şeyi 1.5 saatte anlatırlar. Kitabın konu anlatımından ilerlemek çok daha mantıklı tecrübeye dayanarak söylüyorum.

Öyle diyorsunuz ama adamlar örnek veriyor da ha çok pekiştiriyor hocam buna ne demeli.
Net rüştü hoca. Taktikleri bence de saçma ama uygulamaları çok faydalı oluyor.

Hocam @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocamız gerçekte bir hoca olduğu ve bana anlattıkları üzere rüştü hocayı izlememe kararı aldım.
 

Geri
Yukarı