TYT ve AYT'ye çalışmak için geç mi?

efeuzn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba üniversitede 4 senelik bir bölüm okumak istiyorum. Yaklaşık 180 gün kaldı sınava ve ben çok endişeliyim. Hala vaktim var mı çalışmak için? TYT ve AYT'yi bitirebilir miyim? Her gün paragraf sorusu çözsem 30 tane falan sözelde yararı olur mu? Ders çalışma isteği gelmiyordu. TYT'yi bitiremedim, bir türlü başlayamadım da doğru düzgün. Ne yapmam lazım? Mezuna bırakmak istemiyorum. Hala şansım var mı? En az 500k sıralamaya girebilir miyim tavsiyeniz var mı?

Valla ben yeni başlıyorum çalışmaya, kaldı tam 6 ay. sonuç olarak 6 ay çalışayım iyice yapamazsam seneye tekrar çalışacağım için 6 aylık bir altyapıyla çalışmaya devam edip seneye tekrar girdiğimde baya iyi yaparım.

Hiç çalışmamaktansa 6 ay çalışmak elbette daha iyi bir sonuç verecektir ki 6 ayda düzenli çalışmayla gayet güzel sonuçlar elde edebilirsiniz kendinize güvenin ve disiplinli çalışmayı bırakmayın yeter ki

Hala vaktim var mı sorusu biraz yanlış olmuş açıkçası, hiç çalışmamaktansa en kısa sürede başlamalısınız çalışmaya. Ne kadar erken başlarsan o kadar stressiz ve fazla çalışma şansın olur.

Merhaba üniversitede 4 senelik bir bölüm okumak istiyorum. Yaklaşık 180 gün kaldı sınava ve ben çok endişeliyim. Hala vaktim var mı çalışmak için? TYT ve AYT'yi bitirebilir miyim? Her gün paragraf sorusu çözsem 30 tane falan sözelde yararı olur mu? Ders çalışma isteği gelmiyordu. TYT'yi bitiremedim, bir türlü başlayamadım da doğru düzgün. Ne yapmam lazım? Mezuna bırakmak istemiyorum. Hala şansım var mı? En az 500k sıralamaya girebilir miyim tavsiyeniz var mı?

Hedefin ilk 500k ise şimdi başlayarak çok rahatlıkla yaparsın hatta çok daha iyisini bile yapabilirsin ilk 100k gibi yapan tanıdıklarim var ki olmasaydi bile bir şeye denemeden imkansız diyemeyiz bu sebeple bugünden çalışmaya başla unutmalı bir gün bile çok kıymetli kalan zamana değil kalan konulara odaklan ki mezuna kalsan bile en azından bir birikimin olsun iyi çalışmalar dilerim

6 ay güzel bir süre hocam çok yüksek bir hedefiniz yoksa güzel bir çalışma ile yapılır.

Hocam bence hiç geç değil ama biran önce başla son 2 ay da düzenli deneme cozersen tadındaň yenmez👌🏻👌🏻

Technopat Haberler

Geri
Yukarı