Clemente
Hectopat
Ne zaman TYT ve AYT çalışmaya başlamalıyım? 10. sınıfım, sayısal seçmeyi düşünüyorum.

Bak ben üniversitede birinci sınıf okuyan birisi olarak söylüyorum.Sana sormam gereken bir soru var ve lütfen doğru cevapla.Bu soruya vereceğin cevaba göre bir tavsiyede bulunacağım.Sence sen diğer insanlara göre daha akıllı birisi misin ve dersleri veya konuları çabucak anlayabiliyor musun?Ne zaman TYT ve AYT çalışmaya başlamalıyım? 10. sınıfım, sayısal seçmeyi düşünüyorum.
Derste sıkılmadığım zamanlar anlayabiliyorum fakat sonra unutuyorum. Yani evet ama aklımda tutamıyorum.Bak ben üniversitede birinci sınıf okuyan birisi olarak söylüyorum.Sana sormam gereken bir soru var ve lütfen doğru cevapla.Bu soruya vereceğin cevaba göre bir tavsiyede bulunacağım.Sence sen diğer insanlara göre daha akıllı birisi misin ve dersleri veya konuları çabucak anlayabiliyor musun?
Peki.Ben senin durumunu anladım.Peki ders çalışan birisi misin.Günde ne kadar çalışıyorsun?Derste sıkılmadığım zamanlar anlayabiliyorum fakat sonra unutuyorum. Yani evet ama aklımda tutamıyorum.
Akıl konusunda normal biriyim çoğu kişi gibi.
Çalışmıyorum ben normalde eğer bir konuda çok eksiğim ve sınavlar yoksa. Okulun başlarında çalışıyordum fakat sıkıcı olmaya başladı.Peki.Ben senin durumunu anladım.Peki ders çalışan birisi misin.Günde ne kadar çalışıyorsun?
Hedefin neÇalışmıyorum ben normalde eğer bir konuda çok eksiğim ve sınavlar yoksa. Okulun başlarında çalışıyordum fakat sıkıcı olmaya başladı.
Yani çalışmaya başlasam bile çok sıkıldığım için verimsiz geçiyor.
Donanım Mühendisi olmak.Hedefin ne
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.