TYT'de 60 net nasıl yükseltilir?

Dilciyim pek bir şey bilmiyorum gramer hakkında ancak skills kısmında bir şeylerim var. Şu an 12. sınıfım TYT Türkçe'de 30 net yapıyorum. Sosyal 15 net. Matematik 10 (kolay sorularda) net. Fen 5 (kolay sorularda) net. Bir şeyleri hemen anlayan biriyim o yüzden sırf onda bunda 5 10 net daha kazanacağım diye 30 günlük kamp izlemek istemiyorum kısa ama öz videolar çeken videolar daha da işimi görüyor. Şimdiden teşekkürler.

Dilciyim pek bir şey bilmiyorum gramer hakkında ancak skills kısmında bir şeylerim var. Şu an 12. sınıfım TYT Türkçede 30 net yapıyorum. Sosyal 15 net. Matematik 10 (kolay sorularda) net. Fen 5 (kolay sorularda) net. Bir şeyleri hemen anlayan biriyim o yüzden sırf onda bunda 5 10 net daha kazanacağım diye 30 günlük kamp izlemek istemiyorum kısa ama öz videolar çeken videolar daha da işimi görüyor. Şimdiden teşekkürler.

Soru tipi ezberlemeye çalışın, anlamadığınız konuyu konu anlatını bir kere çalış, ardından soru tipleri çöz, anlamadığın yerleri yine konu anlatımından pek, konuyu sorularla pekiştir.

Aynısı İngilizce içinde geçerli, soru tipleri ezberlemeye çalış.

Matda fonksiyom bak başkada bir şey yapayım TYT'de git dil çalış.

Dilciyim pek bir şey bilmiyorum gramer hakkında ancak skills kısmında bir şeylerim var. Şu an 12. sınıfım TYT Türkçede 30 net yapıyorum. Sosyal 15 net. Matematik 10 (kolay sorularda) net. Fen 5 (kolay sorularda) net. Bir şeyleri hemen anlayan biriyim o yüzden sırf onda bunda 5 10 net daha kazanacağım diye 30 günlük kamp izlemek istemiyorum kısa ama öz videolar çeken videolar daha da işimi görüyor. Şimdiden teşekkürler.

Hocam siz 11. sınıfta da çalışarak mı 70+ net yaptınız ben şu an 12. sınıfım ve YDT'de en fazla 10 net yapabiliriyorum sınava kadar Max ne yapabilirim?

11. sınıfda çalışmadım, İngilizcem zaten B2 seviyesiydi ortaokul sonunda, dersleri sallayarak geçiyordum, 12.sınıfta dershaneye giderken bizim dershane hocası bir vocabulary quizi yaptı 10 kelimeden 2 doğru çıktı, o zaman egom yerle bir oldu ve çalışmaya başladım.

YDT netleri kaynaya göre değişir, ben dershane başında ilk dilko sınavına girdiğimde 60 yaptım.
YDS publishing sınavında ise 45.

Gerçek sınavdan önce girdiğim son sınav 50 idi, YDS publishing.

Demek istediğim kaynaktan kaynağa değişir, ve çalışma düzeninede, soru tiplerini ve örneklerini ezberlemeye çalışın, ve isterseniz önce kolay kısımları öğrenerek başlayın sınavdaki, mesela you sayler, situation/durum soruları vb.

Bence kendinizi en garantiye alma şekli matematik kasmak. Fende de sadece garanti çıkan konuları öğrenip yoluna bakabilirsin. Dil bilgisi, sosyalde önemli kavram ve terimleri öğrenerek 60'ın üstünde gezecek şekilde kendinizi garantiye alırsınız belki de 70 üstü yaparsınız matematik yardımıyla.

Hocam bende 12. sınıf dilciyim daha zamanınız var kamplara başlayın ydt netleriniz nedir?
45 net yapıyorum şu anda ortalama

Soru tipi ezberlemeye çalışın, anlamadığınız konuyu konu anlatını bir kere çalış, ardından soru tipleri çöz, anlamadığın yerleri yine konu anlatımından pek, konuyu sorularla pekiştir.

Aynısı İngilizce içinde geçerli, soru tipleri ezberlemeye çalış.
Önerdiğiniz soru tipleri nelerdir? Özellikle tyt matematikte.

Hocam düzenli çalışın dil kolay artan zamanınızda tyt kasın biriktirmeden başlarsanız tamamdır.
Önerdiğiniz kısa süreli kamp var mı?

Matda fonksiyom bak başkada bir şey yapayım TYT'de git dil çalış.
Fonksiyonlardan 2 3 soru çıkar. Ama TYT'de daha üst yerlere gelmek istiyorum. %40 %60 olayı olduğundan.

11. sınıfda çalışmadım, İngilizcem zaten B2 seviyesiydi ortaokul sonunda, dersleri sallayarak geçiyordum, 12.sınıfta dershaneye giderken bizim dershane hocası bir vocabulary quizi yaptı 10 kelimeden 2 doğru çıktı, o zaman egom yerle bir oldu ve çalışmaya başladım.

YDT netleri kaynaya göre değişir, ben dershane başında ilk dilko sınavına girdiğimde 60 yaptım.
YDS publishing sınavında ise 45.

Gerçek sınavdan önce girdiğim son sınav 50 idi, YDS publishing.

Demek istediğim kaynaktan kaynağa değişir, ve çalışma düzeninede, soru tiplerini ve örneklerini ezberlemeye çalışın, ve isterseniz önce kolay kısımları öğrenerek başlayın sınavdaki, mesela you sayler, situation/durum soruları vb.

Önerdiğiniz beni zorlayacak TYT ve YDT denemeleri var mı? Kolayca bulabileceğim PDF olur, kitap olur.

Bence kendinizi en garantiye alma şekli matematik kasmak. Fende de sadece garanti çıkan konuları öğrenip yoluna bakabilirsin. Dil bilgisi, sosyalde önemli kavram ve terimleri öğrenerek 60'ın üstünde gezecek şekilde kendinizi garantiye alırsınız belki de 70 üstü yaparsınız matematik yardımıyla.
Önerdiniz youtube kanalı ve kamp var mı?

Son düzenleme:
45 net yapıyorum şu anda ortalama.

Önerdiğiniz soru tipleri nelerdir? Özellikle TYT matematikte.

Fonksiyonlardan 2 3 soru çıkar. Ama TYT'de daha üst yerlere gelmek istiyorum. %40 %60 olayı olduğundan.

Önerdiğiniz beni zorlayacak TYT ve YDT denemeleri var mı? Kolayca bulabileceğim PDF olur, kitap olur.

Önerdiniz YouTube kanalı ve kamp var mı?

TYT matematik konularını pek hatırlamıyorum, fazla da yapmadım 15-17 falandı sanırım netlerim.

YDT olarak YDS publishing kaynağı zorlar sizi, YDT sınavından kat kat abartı derece zor.

Önerdiğiniz soru tipleri nelerdir? Özellikle tyt matematikte.

Önerdiniz youtube kanalı ve kamp var mı?
Hocam ben Bıyıklı Matematik ile hazırlandım ama Mert Hoca'yı da izleyen çoktu. Bence göz ucuyla bakın hoşunuza gidenin kamp kitabını satın alıp ilerletin şahsimce.

Önerdiğiniz soru tipleri nelerdir? Özellikle TYT matematikte.

Önerdiniz YouTube kanalı ve kamp var mı?

Coğrafya için Coğrafya'nın Kodları kesinlikle, Türkçe de dil bilgisi için Rüştü Hoca önerimdir. Fenden çok anlamam başka arkadaş verirse bu konuda tavsiye daha iyi olur. Ek olarak Rüştü Hoca'nın paragraflar için taktik videoları da var anahtar kelimeleri nasıl kapabileceğin ile ilgili o tarz videolarına da bakabilirsin dilersen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı