TYT'ye başlamak için geç mi kalındı?

533388

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba ortalama bir öğrenciyim, şu an 10. sınıfa gidiyorum ve 83 ortalamam var yani derslerim ortalama. Çalıştığım zaman iyi notlar ve başarılar elde ediyorum ancak bunu 1 ay yapıyorum sonra devam edemiyorum ve ders konusunda da sürekli ailem ile tartışıyorum. Ama şu saatten sonra derslerime abanmayı ve kendimi daha iyi bir yere getirmek için kendi kendime söz verdim. Ailem artık biraz umutsuz gibi çünkü ben kaç yıldır kendimi değiştirmedim ama artık işin ciddiyetinin farkına vardım. Bu şubat tatilinde TYT'yi bitirmek istiyorum (sayısal seçeceğim.) Sizce halledebilir miyim? Ve ders ders kanal önerip, abi/abla tavsiyesi yapar mısınız?

Yazın biter mi bilmiyorum ama gereksiz stres yapmanın lüzumu yok. 12.sınıfım daha TYT!yi bitirmedim. 10.sınıf yazı ve 11'in belli bir kısmında TYT'yi çok rahat halledersin sonra AYT'ye abanırsın. Gerisi full deneme zaten.

Yazın biter mi bilmiyorum ama gereksiz stres yapmanın lüzumu yok. 12.sınıfım daha TYT! Yi bitirmedim. 10.sınıf yazı ve 11'in belli bir kısmında TYT'yi çok rahat halledersin sonra AYT'ye abanırsın. Gerisi Full deneme zaten.

Yazın değil de şu tatilde en azından 9. sınıf konularını halletmek istiyorum. Dediğim gibi geç mi kaldım?

Sürekli çalışçaksan sayısal seç çalışmayacaksan seçme bende 10. sınıfta sürekli düzenli ders çalışıyordum ortalamam 80 küsür civarındaydı sonradan düzenli çalışmayı bıraktım arkadaş ortamı falan bozuldum kısaca şimdi istesemde ders çalışamıyorum sıkılıyorum 12. sınıfım keşke eşit ağırlık secseymişim diyorum ağırlıklı olarak ta tyt calisiyorum çünkü ayt olmayacak biliyorum bari tyt de att yada polislik tutturayim tabiki önümüzdeki msu sinavinada gireceğim

Geç değil tam zamanı. Eğer şimdiden disiplinli çalışırsan rahat derece yaparsın. Ama program takvim önerisi yapamam. Kanal olarak ise;

-Coğrafyanın kodları
-Benim hocam kimya
-Özcan Aykın fizik
-Bıyıklı matematikten konu izleyip eyüp b ye gidip soru çözümü izle
-Biyoloji selin hoca
-Türkçede iyi kanal pek bilmem
-Sosyal için herhangi bir konu anlatımı kitaptan oturup ezberle kanala gerek yok

Artık işin ciddiyetinin farkına vardım ve erkenden başlıyıp iyi bir sıralama yapmak istiyorum, teşekkür ederim.

Yani hiç boş yere başlamıyayim 10. sınıfı mı halledeyim?
Gördüğün 9 ve 10 konularını tekrar et ve paragraf problem rutinine başla.

Sürekli çalışçaksan sayısal seç çalışmayacaksan seçme bende 10. sınıfta sürekli düzenli ders çalışıyordum ortalamam 80 küsur civarındaydı sonradan düzenli çalışmayı bıraktım arkadaş ortamı falan bozuldum kısaca şimdi istesem de ders çalışamıyorum sıkılıyorum 12. sınıfım keşke eşit ağırlık secseymişim diyorum ağırlıklı olarak da TYT calisiyorum çünkü AYT olmayacak biliyorum bari TYT de att ya da polislik tutturayim tabii ki önümüzdeki MSÜ sinavinada gireceğim.

Sürekli çalışacağım, şu aralar neden bilmiyorum içimde çok pis bir hırs var. Ve artık derslere kötü değil de daha iyi yaklaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı