Arkadaşlar 12. sınıfım malum YKS yaklaşıyor. 1 Eylül'den beri çalışıyorum ama TYT netlerim neredeyse hiç artmadı aksine düştü. Günlük ortalama 3-6 saat arası çalışıyorum ama boşa çalıştığımı hissediyorum. YouTube'dan video izliyorum ama gram faydası olmuyor(birazcık mat anlıyorum) netlerim 30-49 arası geliyor.
TR 10-23
Sos 5-18
Mat 9-18
Fen 0-5
Her cumartesi düzenli TYT denemesi oluyorum.
Netlerim böyle, hiç artmıyor fen kısmını sallayarak böyle yapıyorum. Neredeyse okul sınavlardan önce günlük 35-40 paragraf çözüyordum 1 kitap bitirdim ama halen netim artmadı, AYT'yi katmıyorum o zaten 0. ne yapayım, nasıl çalışayım? Okuldan da verim alamıyorum zaten 11. sınıf depremden dolayı gitti bana bu yolları aşmış bu durumdan kurtulmuş büyüklerim, küçüklerimden yardım istiyorum her fikriniz önemli iyi günler.
Hedefim ilk 10k, gerekirse mezuna kalırım.
(İzlediğim hocalar)
Mat: TYT, AYT önceden mert hoca şimdi Eyüp b
Fizik: VIP fizikten Özcan Aykın'a geçmeyi düşünüyorum.
Kimya: TYT kimya adası AYT Görkem Şahin.
Biyoloji: Hiç çalışmadım.
TR 10-23
Sos 5-18
Mat 9-18
Fen 0-5
Her cumartesi düzenli TYT denemesi oluyorum.
Netlerim böyle, hiç artmıyor fen kısmını sallayarak böyle yapıyorum. Neredeyse okul sınavlardan önce günlük 35-40 paragraf çözüyordum 1 kitap bitirdim ama halen netim artmadı, AYT'yi katmıyorum o zaten 0. ne yapayım, nasıl çalışayım? Okuldan da verim alamıyorum zaten 11. sınıf depremden dolayı gitti bana bu yolları aşmış bu durumdan kurtulmuş büyüklerim, küçüklerimden yardım istiyorum her fikriniz önemli iyi günler.
Hedefim ilk 10k, gerekirse mezuna kalırım.
(İzlediğim hocalar)
Mat: TYT, AYT önceden mert hoca şimdi Eyüp b
Fizik: VIP fizikten Özcan Aykın'a geçmeyi düşünüyorum.
Kimya: TYT kimya adası AYT Görkem Şahin.
Biyoloji: Hiç çalışmadım.