Çözüldü "Ubisoft Connect kurtarılamaz bir hata saptadı" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Steam'den Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununu aldım ve yükledim. Ubisoft Connect önceden yüklüydü. Oyunu açtım fakat Ubisoft Connect açılıp, yamalar kontrol ediliyor dedikten sonra resimdeki hatayı alıyorum.

1613417969622.png

Çözüm
Sorunu kendim çözdüm. Konu kilitlenebilir.
Nasıl çözdün diye soracak olursanız, Ubisoft Connect'i açmadan önce Ethernet kablosunu çıkardım ve Ubisoft Connect'i açtım. Normalde hata verirdi fakat bu sefer e-posta ve şifre sordu. Gereken şeyleri yaptıktan sonra oyunu rahatça oynayabildim.
Aynı hatayı alıyorum sunduğunuz çözüm işe yaramıyor ne yapayım aynı başlıkta yine mi konu açalım

Merhaba,

Bende de yaklaşık 6 aydır aynı sorun oluyordu. Zannediyorum ki sorun Ubisoft Connect uygulamasının güncelleme yapamamasından kaynaklanıyor. Eğer güvenli internet varsa kapatın. Bende işe yaradı. Şu an sorunsuz çalışıyor. Çözüm yerine bunu koyun da millet internetini açıp kapatmak zorunda kalmasın her seferinde :)

Merhaba,

Bende de yaklaşık 6 aydır aynı sorun oluyordu. Zannediyorum ki sorun Ubisoft Connect uygulamasının güncelleme yapamamasından kaynaklanıyor. Eğer güvenli internet varsa kapatın. Bende işe yaradı. Şu an sorunsuz çalışıyor. Çözüm yerine bunu koyun da millet internetini açıp kapatmak zorunda kalmasın her seferinde :)
Evet, muhtemelen güvenli internet yüzünden oluyor. Eğer interneti açıp kapatmakla uğraşmak istemiyorsanız VPN ile girip, girdikten sonra VPN kapatarak devam edebilirsiniz.

Bu güne kadar hiç almamıştım bu hatayı. Steamden Far Cry oynarken Ubısoft Connect bu hatayı veriyor. Oyunda hata veriyor: ''Kapatıp açmayı öneririz'' şeklinde. 2 saatte 2 kez verdi. Ubısoft Connect'te de oyunlarım gözükmüyor bu sefer. Hiç oyuna sahip değilsiniz diyor. Nefret ediyorum bu Ubısoft'un App'sından.

Merhaba,

Güvenli internet derken ne demek istiyorsun hocam tam olarak anlamadım?
Biraz daha detaylandırırsan sevinirim.

Güvenli internet derken ne demek istiyorsun hocam tam olarak anlamadım?
Biraz daha detaylandırırsan sevinirim.
Güvenli internet internet sağlayıcının uyguladığı bir şey.
Biz yeni taşındığımızda Türk Telekom tarafından internet bağlatmıştık.
Fakat Netflix'e falan giremiyorduk.
Sonra online işlemler'den güvenli internet ayarını kapattıktan sonra girebildik her siteye.
Müşteri hizmetleri de yardımcı olur bu konuda.

Aynı hatayı aliyorum internet acikkende kapalıykende giremiyorum luncherdede ayni hatayi veriyor.
Sorununuz muhtemelen -açıksa- "Güvenli İnternet" hizmeti yüzünden kaynaklanıyor. Bu hizmeti kapattığımda oyunlarda yaşadığım çoğu bağlantı sorunları çözüldü.

Arkadaşlar bu hatayla ilgili bayağı bakındım ettim forumlara düzgün bir çözüm önerisi yoktu. Sonra çğrendimki bu güvenli internet açıksa olan bir hataymış, tavsiyem internet sağlayıcınızı )TurkNet, Turkcell...) Arayıp müşteri temsilcisi ile güvenli internet ayarını kapatmanız olacaktır. Sorun direkt çözülecektir bilgisayarınızı yeniden başlatın sonrasında tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı