Ubisoft oyunlarına neden Türkçe dil destegi getirmiyor?

Bu da muhtemelen kurdan dolayı olan pc fiyatı + oyun fiyatının bir yansıması bende korsanı desteklemem ama şimdi oyunlar olmuş 500-1000 ben napayım pc ye kastığım paranın 2 katını niye vereyim (toplam harcama) yoksa bende isterim fitgirl kullanmamayı
Kesinlikle kimseyi suçlamıyorum hocam yanlış anlaşılma olmasın ben sadece sebebini açıklamak istedim.
 
@Sıradan Varlık şunu da söyleyeyim: Far Cry 3 2013 senesinde çıktı ve o zamanlarda dolar kuru 1.80 TL civarındaydı. Firma yıllardır Türkçe dil desteği eklemiyor birçok oyununa. Gerçi firma batmanın eşiğinde, masraf edip oyunlarına Türkçe dil desteği ekleyeceğini de sanmıyorum şu saatten sonra.
 
60 dolar normal globalde ama işte sorun ekonomi sanki maaş arttırıyolar mış gibi gösteriyorlar şuan 2014 ün asgari maaşından daha düşük bir asgari maaş alıyoruz
 
@Sıradan Varlık şunu da söyleyeyim: Far Cry 3 2013 senesinde çıktı ve o zamanlarda dolar kuru 1.80 TL civarındaydı. Firma yıllardır Türkçe dil desteği eklemiyor birçok oyununa.
O zaman türkiyedeki oyunculuk nasıldı onu da eklerseniz daha gerçekçi bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Şuanda çok daha büyüğüz ve ekonomi imkan verse büyük bir pazar haline gelme şansımız var. O zaman kaç kişinin evinde Far Cry 3 oynayabileceği bir bilgisayar vardı, şimdi kaç kişinin var? O zaman orijinal oyun alma kültürümüz zaten yoktu.
 
Çoğu zaman türk düşmanı olduklarından dolayı olmadığını söylerim ama ubisoft için işler farklı. Ubisoft+ bu ülkelerde varken Türkiye de yoktu. Bize bu ülkelerden sonra geldi. Bizden önce Zimbabwe'ye gelmiş düşünsenize, Türkiye'den fazla kar mı ediyorlar Zimbabwe'de?

 
Bugün Far Cry 6'ı alacaktım, ancak Türkçe dil desteği olmadığı için vazgeçtim. Yıl olmuş 2023 hâlâ Türkçe dil desteği sunmuyorlar. Üstelik bu, küçük bir şirket değil. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu şirketlerin söylediği basit bir şey ve tek cümle;

''Sizin ülkenizden yeterli kâr edemediğimiz için Türkçe çeviriye ayıracak paramız da yok.''
 
Fazla iyimser düşünüyorsunuz. Son kez şunu söylemek istiyorum: Witcher 3 ilk çıktığında oyunda Türkçe dil desteği yoktu fakat sonradan Türk oyuncuların mail atması sonucunda Witcher 2 ve 3'e Türkçe dil desteği eklendi. Yıllarca Ubisoft'a kaç kez mail atılmıştır fakat Ubisoft hiçbir zaman eklemedi. Eklemek isteselerdi çoktan eklerlerdi.

Türkiye'den fazla kar mı ediyorlar Zimbabwe'de?

Bunu anlatmaya çalışıyoruz da işte anlamıyorlar. Neyse bana hava hoş. Ben oyunları İngilizcede oynarım, İngilizce bilmeyenlerin sorunu.
 
Ama olay Türkçe desteğine gelirse çok farklı bir durum olur en kötü bir Türkçe yama yı kullanıp yapılmamış ufak tefek yerleri yapıp yayınlarsınız çok zor bir şey değil
 

Yeni konular

Geri
Yukarı