Ubisoft Connect Ubisoft Store sonbahar indirimleri başladı!

Ne kadar sürüyor toplam bilgin var mi 3 oyun içinde DLC'ler toplam falan bir de hepsi full sürüm mu alınmalı. Mitoloji paketi var Ubisoft Store'de 800 TL onun icindekiler sadece standart sürüm sanırım.

Şimdi hepsi ne kadar sürüyor bunu hatırlayamam ki çok oldu oynayalı. Ama DLC'ler gayet keyifli olabiliyor, yan hikaye gibi hikaye ekliyorlar. Hikayeyi devam ettirip ana senaryoya bağlayan DLC de var mesela Odyssey'in Atlantis DLC'si böyle bir DLC. Ben DLC'ler ile oynanmasını tavsiye ediyorum.

Eki Görüntüle 2572419

Ubisoft Store'da sonbahar indirimleri başladı. Mağazada %90'a varan indirimler mevcut.

📌 30 dolar ve üstü alışverişlerinizde autumn kupon koduyla 15 dolar indirim alabilirsiniz.
📌 Bu kupon çoklu sepet alışverişlerinizde çalışıyor. 200 TL'den 1000 TL'lik sepet oluşturduğunuzda indirim sağlayacak.
⏳ İndirimler 2 Ekim 2025'e kadar devam edecek.

1757606471695.jpeg

1757606490995.jpeg

Bu oyunları almayı düşünüyorum bende şu anlık 2 ve Syndicate var sizce başka eklenmesi gereken 100 150 TL'lik oyun var mı?

Belki görüşüm saçma gelecek ama bu platformlardan oyun almanın benim için hiçbir anlamı yok ya. Steam 1. önceliğim, fiyatı çok ucuzsa Epic Games'den de alabilirim ama bu tarz firmaların kendi yaptığı platformlardan oyun alacağıma korsan indiririm daha iyi diye düşünüyorum.

İçlerinde almak istediğim tek bir oyun var o da outlaws geriye kalanlara zaten sahibim, artık ne zaman Steam'de 15 dolar civarına düşerse o zaman alıp geçerim.

AC Mirage Ubisoft üzerinde var Steam'de 8 dolar civarına düşmesini bekliyorum diğer oyunlar Steam'de olduğu için bu fiyata düştüğünde alacağım.

Ama güzel indirim, birkaç oyun alınır bu indirimde satın alanlara şimdiden hayırlı olsun.

Arkadaşlar Odyssey, Origins, Valhalla standart sürüm mü yoksa diğer sürümler mi alınmalı DLC'ler önemli içerik katıyor mu oyuna bilgisi olan oynamış olan var mı?
Odyssey gold al kesinlikle diğerlerini almasan da olur.

Yıllar önce dizdim tüm kütüphaneyi . Benim gibi Ubisoft manyağı olan var mıdır acaba başka :D
1757611296106.png
1757611341085.png
1757611320147.png
1757611383381.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı