uBlock Origin YouTube reklamlarını engellemiyor

thunderhoof

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar uzun süredir uBlock Origin kullanıyordum Edge'de. Oldukça da memnundum açıkçası arkada sistemi de çok az yoruyordu. Şu ana kadar en iyi çalışan reklam engelleyiciydi benim için. Ama sonradan sadece YouTube'da reklam engellememeye başladı ve bu durum çok can sıkıcı, çok sık reklam var. Sizce yeni bir eklenti kurmalı mıyım? Kuracaksam az sistem kullanan ve Edge'de güzel çalışan reklam engelleyici tavsiyeniz var mıdır? İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar uzun süredir uBlock Origin kullanıyordum Edge'de. Oldukça da memnundum açıkçası arkada sistemi de çok az yoruyordu. Şu ana kadar en iyi çalışan reklam engelleyiciydi benim için. Ama sonradan sadece YouTube'da reklam engellememeye başladı ve bu durum çok can sıkıcı, çok sık reklam var. Sizce yeni bir eklenti kurmalı mıyım? Kuracaksam az sistem kullanan ve Edge'de güzel çalışan reklam engelleyici tavsiyeniz var mıdır? İyi sosyaller.
Bendede aynı durum oldu o zaman bende ublock hemde adguard kurdum ve sorun yok.

Ben onun Lite sürümünü kullanıyorum reklamları engelliyor ancak YouTube kendi uyarı verebiliyor bazen uyarı dediğim reklam engelleyici kullanmayın vb. gibi.

Yalnızca Youtube için mi engellemeyi bıraktı? Eğer öyleyse muafiyet verilmiş olabilir siteye, onu bir kontrol edin. Ublock Origin'in tarayıcı izinleri kaynaklı çalışmaması nedeniyle Ublock Origin Lite'a geçtim ben, kurduktan sonra filtreleme modunu kapsamlıya alırsanız tam performans alırsınız.

Çok basit. Youtube bunları engelleyen bir koruma ekledi. Adguard bypass edebiliyor gerekli ayarları yaparsanız. 5 Dakika karıştırın ayarları zaten bir daha reklam falan çıkmaz. Adguard da sadece bu bypass özelliği var diğerlerin de adam akıllı çalışmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı