Ubuntu dışında Linux dağıtımı tavsiyesi

XSamurai

Hectopat
Selamün aleyküm. Windows 11'den Linux işletim sistemine geçmeyi düşünüyorum. Daha önce Linux kullandım ama öyle çok fazla bilgim yok. Ubuntu'yu pek beğenmiyorum. Bilgisayarım iyi sistem gereksinimleri sıkıntı olmayacaktır. Onun dışında önerebileceğiniz dağıtım var mı?

NOT: Yazılım ve tasarım programlarını kullanıyorum. Oyun oynamıyorum.

Selamün aleyküm. Windows 11'den Linux işletim sistemine geçmeyi düşünüyorum. Daha önce Linux kullandım ama öyle çok fazla bilgim yok. Ubuntu'yu pek beğenmiyorum. Bilgisayarım iyi sistem gereksinimleri sıkıntı olmayacaktır. Onun dışında önerebileceğiniz dağıtım var mı?

Mint.

Selamünaleyküm. Windows 11'den Linux işletim sistemine geçmeyi düşünüyorum. Daha önce Linux kullandım ama öyle çok fazla bilgim yok. Ubuntu'yu pek beğenmiyorum. Bilgisayarım iyi sistem gereksinimleri sıkıntı olmayacaktır. Onun dışında önerebileceğiniz dağıtım var mı?

Aleykümselam. Arch Linux KDE Plasma sizi üzmeyecktir.

Fedora veya Ubuntu tabanlı dağıtımları sıkıntı etmiyorsanız Pop!OS.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı