Merhaba. Belirttiğim dağıtımlardan hangisini kurmalıyım? Bildiğiniz kadarıyla karşılaştırma yapabilir misiniz? Bu dağıtımlardan birini seçip distrohopperlık yapmaya bırakacağım. 1-2 yıl aralıksız bu dağıtımlardan birini kullanacağım.
Yorum için teşekkürler. Sadece Ubuntu MATE kullanmadım. Neden Mint önerdiğinizi öğrenebilir miyim?Üçü de bayağı güzel distro, ama sen seç dersen Linux Mint seçerim. Diğer bahsettiğin distrolardan aman aman bir avantajı yok.
Snapdye karşı olması, ve genel olarak arayüz ve kullanımını daha çok seviyorum.Yorum için teşekkürler. Sadece Ubuntu Mate kullanmadım. Neden Mint önerdiğinizi öğrenebilir miyim?
Linux mint isteyip bilgili linuxcu gormedim. Belki ilki yasatiyorsunuz bana.@387354 ''İyi bir kullanıcı değilsin.'' demeniz beni üzdü. Uzun zamandır Arch kullanıyorum zaten. Ayrıca dediğiniz dağıtımları da kullandım. Sırf başlıktaki dağıtımlardan birisi öneri olarak istemem beni kötü bir kullanıcı yapmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.