Ubuntu nasıldır?

İndiriyorum Lite sürümünü ama herhangi bir kod istemiyor değil mi ücretsiz?
Ücretsiz evet.
Fakat kod istemiyor dediğiniz yeri anlamadım. Terminalden mi bahsediyorsunuz?

Tahminen seri numarası olan aktifleştirme kodudur sorduğu.
Evet de bu sürümün kurulum aracı yok mu? Kurulum aracı yoksa kuramam çünkü bilgisayarı bozabilirim.

Evet de bu sürümün kurulum aracı yok mu? Kurulum aracı yoksa kuramam çünkü bilgisayarı bozabilirim.
Kurulum aracı var. Yönergelere göre takip edip kuruyorsunuz. Otomatize edilmemiştir, kendinize göre ayarlayıp kuracaksınız.

Var. Herhangi bir terminal işlemi de gerekmiyor kurulum sürecinde. Ayrıca bilgisayarı kurulum aşamasında bozan kimseyi görmedim, sadece yanlış kurarsınız bu da işletim sisteminin bootlanmaması anlamına gelir. Tekrar kurulum yapıp, bu sefer yanlış yaptığınız yeri düzeltirseniz bootlanır. Donanıma zarar vermeniz mümkün değil.

Var. Herhangi bir terminal işlemi de gerekmiyor kurulum sürecinde. Ayrıca bilgisayarı kurulum aşamasında bozan kimseyi görmedim, sadece yanlış kurarsınız bu da işletim sisteminin bootlanmaması anlamına gelir. Tekrar kurulum yapıp, bu sefer yanlış yaptığınız yeri düzeltirseniz bootlanır. Donanıma zarar vermeniz mümkün değil.
Kurulum aracı var. Yönergelere göre takip edip kuruyorsunuz. Otomatize edilmemiştir, kendinize göre ayarlayıp kuracaksınız.
Peki teşekkürler.
Rica etsem kurulum aracı linkini atabilir misiniz?

Rica etsem kurulum aracı linkini atabilir misiniz?

1652200555308.png

Bu adrese girip daha sonrasında bu seçeneğe tıklayın, bu bir canlı yansı, içerisinde kurulum aracı ve canlı masaüstü ortamı var. İsterseniz denemek için canlı masaüstü ortamına girip daha sonrasında kurabilirsiniz, isterseniz direkt kuruluma devam edebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1384039
Bu adrese girip daha sonrasında bu seçeneğe tıklayın, bu bir canlı yansı, içerisinde kurulum aracı ve canlı masaüstü ortamı var. İsterseniz denemek için canlı masaüstü ortamına girip daha sonrasında kurabilirsiniz, isterseniz direkt kuruluma devam edebilirsiniz.

Yaptım ama sadece ISO geliyor ve içinde kurulum aracı yok. He bir de USB flashdan yapamamamın sebebi hocada kaldı.

Yani sonuç olarak kurayım mı? Sistem bilgilerim de düşük baya. Retro bilgisayar kadar. @notcfn sen de bir bakar mısın?
Evet kurabilirsin kaldırır muhtemelen ama kasarsa Linux Mint de kurabilirsin.
Bu arada ilk defa biri beni etiketliyor. İlk defa bir konuda başkaları tarafından önemli görülmem beni mutlu etti teşekkürler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı