Ubuntu Sway Remix dağıtımı güzel midir?

Karşıt Madde

Centipat
Makaleler
3
Arkadaşlar böyle bir dağıtım buldum.

Bu dağıtımım oyun ve Unity3D performansı nasıldır?

XFCE bir kaç dağıtım kullandım ama Unity3D biraz kullanışsız ve kötüydü. X11'den olabilir belki. Bu dağıtım Wayland kullanıyor.

Arkadaşlar böyle bir dağıtım buldum.

Bu dağıtımım oyun ve Unity3D performansı nasıldır?

Xfce birkaç dağıtım kullandım ama Unity3D biraz kullanışsız ve kötüydü. X11'den olabilir belki. Bu dağıtım Wayland kullanıyor.

Sistem özelliklerin ne?

Herhangi bir Linux dağıtımını kurabilirsiniz sisteminize neden Xfce masaüstü ortamlı olan bir dağıtım kurmak istiyorsunuz?
Çok hafif olduğu için üstad. Diğer bir çoğunda gecikme kasma oluyor. Nabora, Ubuntu, Elementary, Deepin, Kubuntu, Manjora KDE dağıtımları hep kasıyor ama Xubuntu kasmıyor. Yani çok belirgin yani.
XFCE kullanan dağıtımlar hızlı ama Xubuntu özellikle Core sürümü bir başka hızlı ve kullanışlı oluyor. Lakin bazı sorunları var elbette.

Çok hafif olduğu için üstat. Diğer birçoğunda gecikme kasma oluyor. Nabora, Ubuntu, Elementary, Deepin, Kubuntu, Manjaro KDE dağıtımları hep kasıyor ama Xubuntu kasmıyor. Yani çok belirgin yani.
Xfce kullanan dağıtımlar hızlı ama Xubuntu özellikle Core sürümü bir başka hızlı ve kullanışlı oluyor. Lakin bazı sorunları var elbette.

Lxqt deneyebilirsiniz bir de hocam. Hafifletilmiş KDE Plasma diyebileceğimiz bir masaüstü ortamı. Onun haricinden ihtiyaç duyabileceğeniz paketleri daha rahat edinebilmek adına Arch Linux dağıtımları güzel olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı