Aynen, aynen. TUSAŞ, ASELSAN, THY, PEGASUS gibi şirketler de zaten avukat alıyor değil mi? Bilgi sahibi olmadığın konular hakkında böyle cahil cahil yorum yapmasan iyi olur.Türkiye şartlarında neredeyse hiçbir proje yapamaz belki SİHA geliştirmek için iyi bir pozisyonda Bayraktar şirketinde çalışır onun dışında yurtdışına gitmesi lazım bence.
Dostum proje diyor ben projeden kastını uçak yapmak uçak çizmek vs. olarak algıladım ve eğer uçak yapmak ise arkadaşın kastı TR de uçak üreten bir yer var ise bana da haber et lütfen.Aynen, aynen. TUSAŞ, ASELSAN, THY, PEGASUS gibi şirketler de zaten avukat alıyor değil mi? Bilgi sahibi olmadığın konular hakkında böyle cahil cahil yorum yapmasan iyi olur.
Sen "Bayraktar" deyince benim aklıma ne gelecek? Yazdığından çıkarılan anlamı 3.kişi gözüyle baktığında anlayabilirsin. Uçak mühendisinin iş bulması için sanki sadece uçak üretmesi lazım. Adam bireysel demiş sen "Siha üretmek için Bayraktar'da çalışabilir" diyorsun. Hem dediğin konuyla alakasız, hem de dediklerin çok saçma.Dostum proje diyor ben projeden kastını uçak yapmak uçak çizmek vs. olarak algıladım ve eğer uçak yapmak ise arkadaşın kastı TR de uçak üreten bir yer var ise bana da haber et lütfen.
Bu tartışmayı uzatmayacağım siz ne derseniz doğrudur efendim.Sen "Bayraktar" deyince benim aklıma ne gelecek? Yazdığından çıkarılan anlamı 3.kişi gözüyle baktığında anlayabilirsin. Uçak mühendisinin iş bulması için sanki sadece uçak üretmesi lazım. Adam bireysel demiş sen "Siha üretmek için Bayraktar'da çalışabilir" diyorsun. Hem dediğin konuyla alakasız, hem de dediklerin çok saçma.
Yok estağfurullahBu tartışmayı uzatmayacağım siz ne derseniz doğrudur efendim.
Dostum proje diyor ben projeden kastını uçak yapmak uçak çizmek vs. olarak algıladım.
Bu ülkede hiçbir şey![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.