Uçak Yükleme İşi yapılır mı?

Herhangi bir dil şartı yok. Evrak ıvır zıvırları vize falan. Detayını internetten sorgulayabilirsin.
Yurt dışına işçi gitmesi için o şirketin işçinin tüm masraflarını karşılaması vs lazım. Yalan yok almanyayı araştırmadım lakin Amerika'da çoğu şirket artık bıkmış olacak ki ilanlarına not düşüyorlar Green cardı olmayan ve amerikada olmayanlar başvurmasın diye.

Harvarddan kabul alan insanlar bile burs arıyor vasıfsız elemanı avrupa ülkeleri gel koçum diye kucak açarak mı alacakmış? Hahaha. Ticari şirketler B2-C1 almanca bilenlere 15 bin maaşla çağrı merkezi elemanı yapıyordu Türkiye'de geçen aylarda.

Arkadaşlar sadece 1 yıl çalışacağım ve parası iyi bir iş buldum Pegasus'ta. İşin tanımında şöyle yazıyor;
-Misafir bagaj ve kargolarının uçağa yüklenmesi ve boşaltılması, apron araç ve ekipmanlarının kullanılması
Çalışacağım yer vardiyalı ve imkan olarak şunlar var;
  • 7212 TL Net Maaş + Prim
  • Aylık Yemek Kartı (Multinet)
  • Servis
  • Anne, baba, eş ve çocuğu da kapsayan indirimli uçak bileti imkânı
  • Özel Sağlık Sigortası
Sizce buraya başvurmalı mıyım?
Beden işçisi olmak sandığın kadar kolay değil.
Gücüm kuvvetim yerinde ve 1 yıl sabredebilirim,benim için sorun değil dersen yapılabilir.

Hocam arkadaşım da bu yazdığım havalimanında çalışıyor ağır iş diyor ama 1 yıla yakındır çalışıyor.

Ocak ayında 9 bin lirayı bulur maaşları diye tahmin ediyorum. Ayrıca bedenen yorgunluk en iyisi, dinlenirsin geçer. İlk 1-2 ay çok yorulursun ama sonrasında vücut adapte olur ve alışır duruma.

Mental yorgunluk veren işler daha beter. Dinlensen de geçmiyor. Mesai bitince işin bitiyor. Bazı mesleklerde akşam bile kafan çalışmaya devam ediyor.

Arkadaşlar sadece 1 yıl çalışacağım ve parası iyi bir iş buldum Pegasus'ta. İşin tanımında şöyle yazıyor;
-Misafir bagaj ve kargolarının uçağa yüklenmesi ve boşaltılması, apron araç ve ekipmanlarının kullanılması
Çalışacağım yer vardiyalı ve imkan olarak şunlar var;
  • 7212 TL Net Maaş + Prim
  • Aylık Yemek Kartı (Multinet)
  • Servis
  • Anne, baba, eş ve çocuğu da kapsayan indirimli uçak bileti imkânı
  • Özel Sağlık Sigortası
Sizce buraya başvurmalı mıyım?
Şu anda aynı işi ingilizce kursuna yazılmak ve yeni sistem toplamak için 6 ay ya da yıl sonuna kadar yapmayı düşünüyorum 23.5k maaşı var iş için ağır ve zor diyorlar denenir mi sizce ?

Şu anda aynı işi İngilizce kursuna yazılmak ve yeni sistem toplamak için 6 ay ya da yıl sonuna kadar yapmayı düşünüyorum 23.5k maaşı var iş için ağır ve zor diyorlar denenir mi sizce?

Hocam girdiniz mi merak ettim? Naptınız? Aynı ilanı ben de gördüm. Buraya baktım yorumlar için. Yapılır mı bu iş? Çok mu ağır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı