Uçlu kalem önerisi

Hocam Pentel 120 A3DX kaleminin hangi ucunu önerirsiniz? 0.5 mi 0.7 mi daha rahat olur? Hediye almayı düşünüyorum kendisi öğrenci. 0.7 kullanıyor genellikle. Veya daha iyi bir kalem öneriniz varsa da yazabilirsiniz.

Hocam A3DX iki modele ayrılmış galiba. Hem A315 hem de A317 var, ikiside aynı mı?
A315 0.5 uçlu versiyonudur. 0.7 hali de iyidir diye tahmin ediyorum.
0.5 uçlusu on numara kalemdir.

Son düzenleme:
Dostum o uç hatırlama göstergesi olmasın?

Konuyu hortlatmis olucam ama güncel bir metal uçlu kalem öneriniz var mı? Ömürlük olabilecek kaliteli kullanımı kolay ve başarılı bir kalem istiyorum. Öğretmenim sürekli olmasa da kurşun kalem kullanıyorum sizden bu konuda yardım istiyorum fiyat performans ürününden başlayıp üst seviyeye kadar ürünler olabilir.

Merhaba sayın hocam.
Tombow Mono Graph Zero 0.5 modeli işinizi görebilir diye düşünüyorım. Hem fiyatı ucuz hem de ömürlük bir kalem. 6 sene kullandığım kalemimin okulda yürürken taşa takılıp düşünce uç kısmını kırdım. Aynı kalemi tekrar aldım, halen kullanıyorum.

Graphgear 1000 0.5 de güzel bir kalem ancak sürekli yazı yazıyorsanız ağırlığı elinizi yorabilir. Sık kullanılmıyorsa güzel bir seçim olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…