Uçlu kalem önerisi

6 ay olmuş konunun hortlatılmasını geçtim kullanım amacını bilmeden kalem öneriliyor.
Kalem hava atmak için alınacaksa Rotring 500 iyidir, kullanımı pek rahat olmasa da öğrenci için kötü denilemez.
Çizim yapılacaksa bütçe yetiyorsa Pentel Graph 1000 harikadır, bütçe yetmezse Graphgear 500 gayet yeterlidir.
Öğrenciyim, alayım uzun ömürlü olsun, ara sıra karalama da yaparım diyorsanız söylemekten dilimde tüy bitti Pentel 120 A3DX alın geçin. Pentel kalitesi tartışılmaz zaten, 120 A3DX modeli de markanın en rahat modelidir. Öğrenci için tepe noktası bir kalem, fiyatı da çok uçuk değil. Sırf metal olsun, güzel dursun diye kalem almayın. 120 A3DX modelini çok kullanan da yok zaten, bir farkınız olur. 🙂

Hocam Pentel 120 A3DX kaleminin hangi ucunu önerirsiniz? 0.5 mi 0.7 mi daha rahat olur? Hediye almayı düşünüyorum kendisi öğrenci. 0.7 kullanıyor genellikle. Veya daha iyi bir kalem öneriniz varsa da yazabilirsiniz.

Hocam A3DX iki modele ayrılmış galiba. Hem A315 hem de A317 var, ikiside aynı mı?
A315 0.5 uçlu versiyonudur. 0.7 hali de iyidir diye tahmin ediyorum.
0.5 uçlusu on numara kalemdir.

Son düzenleme:
Bende klasik rotringler 2 aya bir bozuluyordu. İyi bir kalem almak istedim bir seferlik para verip ve şu modeli 2 senedir kullanıyorum:
En sevdiğim yanı parmağımda yara tarzı şey yapmıyor. Ayrıca 5-6 tane incelik/kalınlık modu var zevkinize göre ayarlıyorsunuz.
Dostum o uç hatırlama göstergesi olmasın?

Konuyu hortlatmis olucam ama güncel bir metal uçlu kalem öneriniz var mı? Ömürlük olabilecek kaliteli kullanımı kolay ve başarılı bir kalem istiyorum. Öğretmenim sürekli olmasa da kurşun kalem kullanıyorum sizden bu konuda yardım istiyorum fiyat performans ürününden başlayıp üst seviyeye kadar ürünler olabilir.

Konuyu hortlatmis olucam ama güncel bir metal uçlu kalem öneriniz var mı? Ömürlük olabilecek kaliteli kullanımı kolay ve başarılı bir kalem istiyorum. Öğretmenim sürekli olmasa da kurşun kalem kullanıyorum sizden bu konuda yardım istiyorum fiyat performans ürününden başlayıp üst seviyeye kadar ürünler olabilir.
Merhaba sayın hocam.
Tombow Mono Graph Zero 0.5 modeli işinizi görebilir diye düşünüyorım. Hem fiyatı ucuz hem de ömürlük bir kalem. 6 sene kullandığım kalemimin okulda yürürken taşa takılıp düşünce uç kısmını kırdım. Aynı kalemi tekrar aldım, halen kullanıyorum.

Graphgear 1000 0.5 de güzel bir kalem ancak sürekli yazı yazıyorsanız ağırlığı elinizi yorabilir. Sık kullanılmıyorsa güzel bir seçim olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı