Ucuz oyun mağazası flexcd güvenilir mi?

Teşekkürler her şey için :) 3TL'lik hesaplar için sürekli piyasada dönen hesaplar olduğunu söylediler. Satın aldım, adamların kendi oluşturup oyunu satın aldığı bir hesap verildi guardlı bir şekilde. Guardlı olduğu için ortalıkta dönüp hesabın sürekli patlama şansı yok.

FlexCD'den days Gone ve resident Evil Village aldım. 35TL'ye geldi valla ikisi, şu ana kadar da bir sorun yaşamadım. Herifler adım adım şunu yap bunu yap dedi hepsini yaptım sorunsuz bir şekilde hikaye modlarına oynuyorum suanda. tavsiye ederim, su anlık bir sorun yok hortlatayım dedim
Hocam hesap hala sizdemi? başka birisinin hesaba girişi oldumu? şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle iyi günler. FlexCD dolandırıcıdır. Kendilerinden 1 adet valorant hesabı satın aldım. Adamın verdiği 1. hesap banlı çıktı. Neyse dedim 2. hesabı verdi giriş bilgileri uyumsuz çıktı :D. 3. hesabı verdi gene aynı sorun. 4. hesabı verdi oda banlı çıktı. 5. hesabı verdi girdim yarabbi şükür dedim. Adam full battlepassle donatmış hesabı millete kakalıyor. Radyanitlerle de her skin için açtığı 1 rengi skin olarak sayıyor :D. Elimde videolu kanıtlar ve ssler var hesabı da bugün aldım zaten. Ayrıca şunu da belirteyim, yaşadığım deneyimi anlattığım için değerlendirmenin ardından benden hesabı geri aldılar. Şu an verilen bir hesap yok ve paramla rezil oldum. Desteğe yazdım cevap bekliyorum. Almayın, aldırmayın. Param iade edilmezse, şikayet edeceğim. Ayrıca bunun hakkında Şikayetvar'a şikayet bile açtım. İyi akşamlar.

Öncelikle iyi günler. Flexcd dolandırıcıdır. Kendilerinden 1 adet Valorant hesabı satın aldım. Adamın verdiği 1. hesap banlı çıktı. Neyse dedim 2. hesabı verdi giriş bilgileri uyumsuz çıktı :D. 3. hesabı verdi gene aynı sorun. 4. hesabı verdi oda banlı çıktı. 5. hesabı verdi girdim yarabbi şükür dedim. Adam Full Battle Pass'le donatmış hesabı millete kakalıyor. Radyanitlerle de her skin için açtığı 1 rengi skin olarak sayıyor :D. Elimde videolu kanıtlar ve SS'ler var hesabı da bugün aldım zaten. Ayrıca şunu da belirteyim, yaşadığım deneyimi anlattığım için değerlendirmenin ardından benden hesabı geri aldılar. Şu an verilen bir hesap yok ve paramla rezil oldum. Desteğe yazdım cevap bekliyorum. Almayın, aldırmayın. Param iade edilmezse, şikayet edeceğim. Ayrıca bunun hakkında Şikayetvar'a şikayet bile açtım. İyi akşamlar.

Çok teşekkür ederim, beni de dolandırdılar bende birkaç gün önce aldım hesabı. Hesapta 3 kişi birlikte oynuyoruz videolu kanıtını attım 2 gündür ses çıkmıyor adamlardan:D sakın almayın arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı