Ucuza Satılan Origin Hesaları Güvenilir mi?

MyBelaTr

Decapat
Arkadaşlar ben BF4 ve BF1 almak istiyordum ama fiyatları biraz pahalı geldi. Ben de internette bakınırken ucuza 15, 20, 25 TL gibi fiyatlara hesaplar satıldıgını gördüm ve ömür boyu garantililer. Sizce bu hesaplar ne kadar güvenilir sizce alınır mı? Bir site buldum BF1 20TL BF4 premium 15TL almayı düşünüyorum.

2. Sorum: Dedigim gibi internette bakınırken ücretsiz Origin hesapları gibi başlıklar gördüm ve Yotube'da baktıgımda bir sürü hesaplar var. Bu hesaplarda bir sürü oyunlar var değişik değişik bu hesaplar hakkında bilgi alabilir miyim sizden? Bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi rica etsem?

3. Sorum: Bu hesaplara bakma amaçlı cidden merak ediyorum. Hesaplara girsek baksak dogru mu diye bir sorun teşkil eder mi? (Daha bakmadım cevap bekliyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Hesaplar geçici gibi bir şey oluyor. Satıcı bir süre sonra şifreyi değiştiriyor bir şekilde. İstersen mail ve şifre değiştirmeli şeklinde al, fark etmiyor. Satıcı 1-2 defa daha sana hesap veriyor o kadar.
  • O hesaplara bulaşmanı hiç tavsiye etmem. Ne olduğu belli olmayan hesaplar.
  • Oyunfor gibi sitelerden hesap alabilirsin. Daha güvenli.

O hesaplar en az %90 ihtimalle çalıntıdır. Sahibi (ki bu satıcı da olabilir) geri alabilir ya da çalıntı olduğu anlaşılırsa EA kapatabilir. Hesabın başına hiçbir şey gelmeyecek olsa bile çalıntı hesap kullanmak etik değil.

BF1'i indirim vakti €5'ya satıyorlardı. Bir ara da tüm season pass'i bedavaya dağıtmışlardı. Belki hala daha öyle ypaıyorlardır. İndirim bekleyebilirsiniz. Aynı durum BF4 için de geçerli.

Satıcılar her ne kadar kullanıcılardan satın alıyoruz dese de %99 çalıntı hesap oluyor. Garanti vermelerinin sebebi de bu zaten, hesap elinden giderse yenisini veriyorlar. Alıp almamak senin fikrin.
Garanti verdiklerinden paran boşa gitmez ama çalıntı hesap sonuçta.

Forumda tıpatıp bu konudan 50 milyon tane var.(!)
Cevaplar da aynı, aynı soruyu sorup aynı cevabı almak yerine neden aynı konuyu yazıp aynı cevapları almış başkasının konusuna bakmıyorsunuz merak ediyorum.

Origini bilmem ama Steamde şöyle bir olay var ki kuvvetle muhtemel Origindede vardır. Daha önce alışveriş yapılmış kredi kartı ile doğrulayıp satılan hesapları geri alıyorlar verdiğin para elinde patlıyor. Bulaşma bence.

• Hesaplar geçici gibi bir şey oluyor. Satıcı bir süre sonra şifreyi değiştiriyor bir şekilde. İstersen mail ve şifre değiştirmeli şeklinde al, fark etmiyor. Satıcı 1-2 defa daha sana hesap veriyor o kadar.
Yok bulasmiyacagım ben sadece merak ettim gördüğüm için şuan hepsinden baz gectim zaten
O hesaplar en az %90 ihtimalle çalıntıdır. Sahibi (ki bu satıcı da olabilir) geri alabilir ya da çalıntı olduğu anlaşılırsa EA kapatabilir. Hesabın başına hiçbir şey gelmeyecek olsa bile çalıntı hesap kullanmak etik değil.

BF1'i indirim vakti €5'ya satıyorlardı. Bir ara da tüm season pass'i bedavaya dağıtmışlardı. Belki hala daha öyle ypaıyorlardır. İndirim bekleyebilirsiniz. Aynı durum BF4 için de geçerli.
Öyle yapicam indirim bekliyicegim baz gectim almaktan
Oyunlarınızı hesap olarak almamaya çalışın.
Evet vaz geçtim teşekkürler
Satıcılar her ne kadar kullanıcılardan satın alıyoruz dese de %99 çalıntı hesap oluyor. Garanti vermelerinin sebebi de bu zaten, hesap elinden giderse yenisini veriyorlar. Alıp almamak senin fikrin.
Garanti verdiklerinden paran boşa gitmez ama çalıntı hesap sonuçta.
Evet vaz geçtim bende haklısınız teşekkürler
Bulaşmadim ama hesaba giriş yapsak sadece internet üzerinden nasıl bir sorun olur örneğin hesapların doğruluğu için yani hesap gerçekten varmı içinde oyun falan diye hesaba giriş yapmak sadece merak ettim de.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı