ucuzminecraft.com rezilliği

lkm13_688

Hectopat
Makaleler
1
Bugün birkaç saat önce ucuzminecraft.com adlı siteden 15 liraya Minecraft altın paket aldım. Önceden de ucuz olanını yani demir paketi almıştım ve hesap gitmişti. Bundan sonra canlı desteğe yazdım ve 3 saat boyunca cevap alamadım. Sonra şikayetvar'a yazdım. Sonrasında bir arkadaş telefondan arayıp bana neden hesabın gittiğini izah etti. Ben de tamam haklıdırlar dedim. Gel gelelim bugüne. Bu sefer tüm koşulları okudum Hamachi olmasın texture pack olmasın zart zurt. Her türlü şeyi engellemişler. Neyse normaldir dedim ona da sonra her şeyi tek tek kontrol ettim. Dedikleri her şeyi uyguladım. Önceden de bu bilgisayarda Minecraft oynamamıştım. Birkaç saat önceye kadar Java bile yoktu(bilgisayar yeni olduğundan).Yaklaşık 1-1.5 saat önce canlı desteğe hesabın gittiğini ve yanıt gelmeyince şikayetvar'a yazmalıyız galiba dedim. 5-10 dk önce de yanıt aldım. Crackli Launcher, Hamachi vs. var mı diye otomatik bir mesaj geldi. Sonrasında sanki biz yazamıyoruz. Gidin yazın gibi şeyler söylendi ve hakaret etti. Ben olayın parasında vs. değilim. Olayın terbiyesizliğindeyim. Eğer ucuza almak istiyorsanız böyle sitelerden hiç almayın. Çok istemesem de böyle yerler yüzünden korsan kullanır insan. Uzun lafın kısası bunların yanından bile geçmeyin. Hepsi ayrı dolandırıcı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı