Ücretsiz antivirüs önerisi

Panda Dome. Ücretsiz, virüs tanımı yüksek, işlemciyi ve hafızayı yormaz. Ayarlarından haberleri pasif yaparsan sessiz sedasız arka planda çalışır.

Kaspersky'ın yaptığı garipliklerden dolayı soğudum. 2024'e girerken düzgün teknolojili bir antivirüs arıyorum. Kaspersky'ı tekrar öneriyorsanız nedenleriyle beraber yazar mısınız?

Yeni laptop alırken vatandaki satış elemanı zorunlu tutarak zorla 1K ya 2 yıllık McAfee kitlediler bana.

Kaspersky'dan sonra ücretsiz olarak en iyi koruma sağlayabilecek antivirüs şaşırtıcı olsa da Avast. Bir ara çok kötülendiği için bizzat kendi bilgisayarıma da kurmuştum, arada bir gelen pop-up dışında pek de kötü yanı yok gibi.

Bu arada Kaspersky ile ne tür problem yaşadınız ki?

AVG en iyisi bence.

Ücretsiz versiyonuda yok muydu varsa onun performansı Defender'e oranla nasıldır.

ESET'in zaten en büyük eksiği bu, ücretsiz bir yazılımı olmaması. Kaspersky gibi bir tane çıkarsalar mükemmel olacak.

Benim önerim sisteminiz eğer iyiyse BitDefender Free kullanın. Ortalama ve altında ise Windows Defender ve Malwarebytes kullanın. (MBAM'ın aktif korumasını kapatın sadece tarama amaçlı kullanın)

Kaspersky ücretli olanı 4 yıldır kullanıyorum ve ne işse kullanmadığım her sene pc yavaşladığı için format atardım ama 4 yıldır format gibi bir hissiyat oluşmadı. Güvenerek kullanıyorum.

Kaspersky'ın yaptığı garipliklerden dolayı soğudum. 2024'e girerken düzgün teknolojili bir antivirüs arıyorum. Kaspersky'ı tekrar öneriyorsanız nedenleriyle beraber yazar mısınız?
ESET olabilir. Daha az kaynak tüketimi yapıyor ayrıca.

Ayrıca malware için Malwarebytes.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı