Ücretsiz PC için en iyi video düzenleme programları nelerdir?

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
CapCut gibi orta zorlukta ücretsiz YouTube için kullanılacak bir video edit program öneriniz var mı?

Yalnız arkadaşlar önereceğiniz program.
Profesyonel düzeyde zor veya çok basit bir program olamasın ortalama olması yeterli.

Dostum dediğin gibi ve ücretsiz zor bulursun. Cracksiz.

Clipchamp var Microsoft'un. Ama After Effects öğrenmeye bak öğrenince aşırı basit.

2 gündür yabancı, Türkçe sitelerinde geziniyordum neredeyse bütün cracklı sitelere baktım diyebilirim fakat maalesef hepsi trojan, HackTool var programların içinde bu riski almam zor şimdilik.

2 gündür yabancı, Türkçe sitelerinde geziniyordum neredeyse bütün cracklı sitelere baktım diyebilirim fakat maalesef hepsi trojan, HackTool var programların içinde bu riski almam zor şimdilik.
Cracki boşver. Yıllık Adobe kodları satanlar var uyguna. Alırsan after, premier pro, photoshop bu üç kod tek fiyata satılıyor. Tabi tercih meselesi ama after effects öğrenince emin ol iyi ki kullanmışım diyeceksin.

Dostum dediğin gibi ve ücretsiz zor bulursun. Cracksiz.

Clipchamp var Microsoft'un. Ama After Effects öğrenmeye bak öğrenince aşırı basit.

Hocam Filmora'nın güvenli, Full sürümüne ulaşacağım bir yol biliyor musun?

OpenShot kesinlikle tavsiye ederim. Açık kaynak kodlu ücretsiz video düzenleme aracı.

OpenShot fazla basit, değişik ve yetersiz bir program.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı