Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 31 Temmuz 2023 #1 Otomatik bölümlendirme hata verdi. Ben de UEFI şeyinden pek anlamıyorum. Yanına kurmak için bölümlendirme nasıl yapılmalı? Eki Görüntüle 1884253
Otomatik bölümlendirme hata verdi. Ben de UEFI şeyinden pek anlamıyorum. Yanına kurmak için bölümlendirme nasıl yapılmalı? Eki Görüntüle 1884253
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 Nizel G dedi: Otomatik bölümlendirme hata verdi. Ben de UEFI şeyinden pek anlamıyorum. Yanına kurmak için bölümlendirme nasıl yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Resime bakamıyorum, silinmiş sanırım, yeniden atar mısınız? Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Otomatik bölümlendirme hata verdi. Ben de UEFI şeyinden pek anlamıyorum. Yanına kurmak için bölümlendirme nasıl yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Resime bakamıyorum, silinmiş sanırım, yeniden atar mısınız?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 31 Temmuz 2023 #3 Windows'tan direk diski bölüp sonra Linux'u o böldüğünüz yer yazdirsaniz. Artı 0 Eksi
KS KS Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 31 Temmuz 2023 #4 Stereo.Luigi99 dedi: Resime bakamıyorum, silinmiş sanırım, yeniden atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet, ben sildim. Artı 0 Eksi
Stereo.Luigi99 dedi: Resime bakamıyorum, silinmiş sanırım, yeniden atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet, ben sildim.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #5 Disk Yönetimi'nden Windows olan diskinizin üzerine sağ tıklayın ve "Birimi Küçült"e basın. İstediğiniz kadar küçültün ve ortaya çıkan yeni birimi biçimlendirin. Linux'u oraya kurun. (Verdiğim bu adımlar Windows'tan yapılan adımlardır.) Artı 0 Eksi
Disk Yönetimi'nden Windows olan diskinizin üzerine sağ tıklayın ve "Birimi Küçült"e basın. İstediğiniz kadar küçültün ve ortaya çıkan yeni birimi biçimlendirin. Linux'u oraya kurun. (Verdiğim bu adımlar Windows'tan yapılan adımlardır.)
KS KS Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 31 Temmuz 2023 #6 Dubreuil dedi: Windows'tan direk diski bölüp sonra Linux'u o böldüğünüz yer yazdirsaniz. Genişletmek için tıkla... Windows'u küçülttüm diyelim, tamam. EFI'yi ne yapacağım? Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: Windows'tan direk diski bölüp sonra Linux'u o böldüğünüz yer yazdirsaniz. Genişletmek için tıkla... Windows'u küçülttüm diyelim, tamam. EFI'yi ne yapacağım?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #7 Windows'a geri dönüp Disk Yönetimi'ne girer misiniz? Oranın ekran görüntüsü ile daha kolay tespit edebiliriz. Artı 0 Eksi
Windows'a geri dönüp Disk Yönetimi'ne girer misiniz? Oranın ekran görüntüsü ile daha kolay tespit edebiliriz.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 31 Temmuz 2023 #8 Nizel G dedi: Windows'u küçülttüm diyelim, tamam. EFI'yi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Normal boş kısımı seçtiğin zaman kalamar kurulumu yapmıyor mu? EFI kısım zaten Windows ile bir olması gerek diye biliyorum. Artı -1 Eksi
Nizel G dedi: Windows'u küçülttüm diyelim, tamam. EFI'yi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Normal boş kısımı seçtiğin zaman kalamar kurulumu yapmıyor mu? EFI kısım zaten Windows ile bir olması gerek diye biliyorum.
KS KS Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 31 Temmuz 2023 #9 Stereo.Luigi99 dedi: Windows'a geri dönüp Disk Yönetimi'ne girer misiniz? Oranın ekran görüntüsü ile daha kolay tespit edebiliriz. Genişletmek için tıkla... Şu da iş görebilir. Dubreuil dedi: Normal boş kısımı seçtiğin zaman kalamar kurulumu yapmıyor mu? EFI kısım zaten Windows ile bir olması gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kalamar kurulum nedir? /boot/EFI -> Windows'un EFI'si mi? Artı 0 Eksi
Stereo.Luigi99 dedi: Windows'a geri dönüp Disk Yönetimi'ne girer misiniz? Oranın ekran görüntüsü ile daha kolay tespit edebiliriz. Genişletmek için tıkla... Şu da iş görebilir. Dubreuil dedi: Normal boş kısımı seçtiğin zaman kalamar kurulumu yapmıyor mu? EFI kısım zaten Windows ile bir olması gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kalamar kurulum nedir? /boot/EFI -> Windows'un EFI'si mi?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 31 Temmuz 2023 #10 Nizel G dedi: Şu da iş görebilir. Eki Görüntüle 1884270 Kalamar kurulum nedir? /boot/EFI -> Windows'un EFI'si mi? Genişletmek için tıkla... Yok linux kurulumunu yaptığımız pencere (uygulama). Gerçi arch için geçerli ama tam amin değilim. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Şu da iş görebilir. Eki Görüntüle 1884270 Kalamar kurulum nedir? /boot/EFI -> Windows'un EFI'si mi? Genişletmek için tıkla... Yok linux kurulumunu yaptığımız pencere (uygulama). Gerçi arch için geçerli ama tam amin değilim.