Ülkede internet ne zaman gelir?

İnternette bir sorun yok ki gelsin. Facebook, WhatsApp ve Instagram çöktü. Bugün gelmez. Haberleri takip ediyorsanız çalışanlar dahi ofislerine giremiyormuş. Komploculara inanmaya başladım.

1-2 gün böyle kalır diye düşünüyorum ama kim bilir? Belki de 2 saat sonra düzelecek?

Bazı kullanıcıların iddialarına göre Facebook çökmedi, tamamen silindi.

FA4fz1yWEBQSFBV.jpg

Bu da başka bir iddia. Keşke silinse 🤭

İnternette bir sorun yok ki gelsin. Facebook, WhatsApp ve Instagram çöktü. Bugün gelmez. Haberleri takip ediyorsanız çalışanlar dahi ofislerine giremiyormuş. Komploculara inanmaya başladım.
Sorun olmadığını şuan sizden öğreniyorum ama benim için ciddi sorunlar var internet konusunda :)

Bip bildirim göndermişti unuttum ne dediğini ama çıkarımımda ben buradayım diyordu.
Bizimde sınıf grubumuz var hemen Bip'ten grup açıp devam ettik.

Sorun olmadığını şuan sizden öğreniyorum ama benim için ciddi sorunlar var internet konusunda :)

Türk Telekom kullanıyorum ve internetim aynı hızında çalışıyor. Ben de herhangi bir sorun yok. Belki mobil tarafta olabilir emin değilim. Bazıları mobil de internet sıkıntısının olduğunu yazmış twitter da.

Hocam siber saldırı mı değil mi yani anlayamadım bende

Siber saldırı olsa hemen halledilirdi. Bence başka bir şeyler dönüyor. Bu gibi kuruluşlar öyle kolay kolay çökmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı