Ülkede internet ne zaman gelir?

İnternette sorun yok. Siber saldırı işi mi ya da internet üzerinde bahsi geçen "Pandora Belgeleri" sızdırıldığı için mi bilmiyorum ama bu sessizlikten anladığım kadarıyla arka planda tuhaf işler dönüyor.

İnternette sorun yok. Siber saldırı işi mi ya da internet üzerinde bahsi geçen "Pandora Belgeleri" sızdırıldığı için mi bilmiyorum ama bu sessizlikten anladığım kadarıyla arka planda tuhaf işler dönüyor.

Bak bu da olabilir. Pandora dünyanın konusu oldu çünkü.

Türk Telekom kullanıyorum ve internetim aynı hızında çalışıyor. Ben de herhangi bir sorun yok. Belki mobil tarafta olabilir emin değilim. Bazıları mobil de internet sıkıntısının olduğunu yazmış twitter da.

Siber saldırı olsa hemen halledilirdi. Bence başka bir şeyler dönüyor. Bu gibi kuruluşlar öyle kolay kolay çökmez.
Bende de TT var ama giremiyorum :(
Hocam Technopat'ta ben dahil bir kaç kullanıcı DNS değiştirmenin bağlantı sorunlarına çözüm sağladığını belirten mesajlar attık ve konular oluşturduk. Lütfen DNS değiştirin.
Nasıl yapabilirim ben bilmiyorum bir de güvenli mi onu bilmiyorum :(

Bende de TT var ama giremiyorum :(

Nasıl yapabilirim ben bilmiyorum bir de güvenli mi onu bilmiyorum :(
Hocam güvenli olmasa tavsiye eder miyiz?

Denetim Masası>Küçük Simgeler>Ağ ve paylaşım merkezi>Ethernet>Özellikler>IPv4>Aşağıdaki DNS sunucularını kullan> Cloudflare DNS istiyorsanız 1.1.1.1 - 1.0.0.1, Open DNS 208.67.222.222 - 208.67.220.220, Google 8.8.8.8 - 8.8.4.4 Bu yöntemle düzeltiliyor.

Denetim Masası>Küçük Simgeler>Ağ ve paylaşım merkezi>Ethernet>Özellikler>IPv4>Aşağıdaki DNS sunucularını kullan> Cloudflare DNS istiyorsanız 1.1.1.1 - 1.0.0.1, Open DNS 208.67.222.222 - 208.67.220.220, Google 8.8.8.8 - 8.8.4.4 Bu yöntemle düzeltiliyor.
Ben Wifi ile bağlanıyorum ethernet için mi geçerli bu sadece ?

Bak bu da olabilir. Pandora dünyanın konusu oldu çünkü.
Açıkçası pek saçma bir komplo değil aslında. Sorunların bildirildiği sosyal medya platformları sadece Facebook, WhatsApp, Instagram değil. Gmail, LinkedIn, Tinder, Snapchat, iMessage vb. Google üzerinden yüklü miktarda veri temizlendiği falan iddia ediliyor.

Teşekkür ederim şuan giriyorum. Fakat bunu yapanlar muhtemelen bilerek yapıyor ama biz niye bu şekilde basit bir şekilde bağlanabiliyoruz :D madem patlatacaksınız tam patlatsanız ya

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı