WhatsApp erişimi bir kaç gün gelmeyebilir de, sabaha açılmış da olabilir. Tamamen muallak.Biliyorum hicbiriniz bu sorunun cevabını bilmiyorsunuz fakat yetiştirmem gereken bir proje ödevim var. Tahmini olarak WhatsApp erişim ne zaman gelir?
WhatsApp erişimi bir kaç gün gelmeyebilir de, sabaha açılmış da olabilir. Tamamen muallak.Biliyorum hicbiriniz bu sorunun cevabını bilmiyorsunuz fakat yetiştirmem gereken bir proje ödevim var. Tahmini olarak WhatsApp erişim ne zaman gelir?
Hocam Technopat'ta ben dahil bir kaç kullanıcı DNS değiştirmenin bağlantı sorunlarına çözüm sağladığını belirten mesajlar attık ve konular oluşturduk. Lütfen DNS değiştirin.Sorun olmadığını şuan sizden öğreniyorum ama benim için ciddi sorunlar var internet konusunda![]()
İnternette sorun yok. Siber saldırı işi mi ya da internet üzerinde bahsi geçen "Pandora Belgeleri" sızdırıldığı için mi bilmiyorum ama bu sessizlikten anladığım kadarıyla arka planda tuhaf işler dönüyor.
Bende de TT var ama giremiyorumTürk Telekom kullanıyorum ve internetim aynı hızında çalışıyor. Ben de herhangi bir sorun yok. Belki mobil tarafta olabilir emin değilim. Bazıları mobil de internet sıkıntısının olduğunu yazmış twitter da.
Siber saldırı olsa hemen halledilirdi. Bence başka bir şeyler dönüyor. Bu gibi kuruluşlar öyle kolay kolay çökmez.
Nasıl yapabilirim ben bilmiyorum bir de güvenli mi onu bilmiyorumHocam Technopat'ta ben dahil bir kaç kullanıcı DNS değiştirmenin bağlantı sorunlarına çözüm sağladığını belirten mesajlar attık ve konular oluşturduk. Lütfen DNS değiştirin.
Hocam güvenli olmasa tavsiye eder miyiz?Bende de TT var ama giremiyorum
Nasıl yapabilirim ben bilmiyorum bir de güvenli mi onu bilmiyorum![]()
Ben Wifi ile bağlanıyorum ethernet için mi geçerli bu sadece ?Hocam güvenli olmasa tavsiye eder miyiz?
Denetim Masası>Küçük Simgeler>Ağ ve paylaşım merkezi>Ethernet>Özellikler>IPv4>Aşağıdaki DNS sunucularını kullan> Cloudflare DNS istiyorsanız 1.1.1.1 - 1.0.0.1, Open DNS 208.67.222.222 - 208.67.220.220, Google 8.8.8.8 - 8.8.4.4 Bu yöntemle düzeltiliyor.
Açıkçası pek saçma bir komplo değil aslında. Sorunların bildirildiği sosyal medya platformları sadece Facebook, WhatsApp, Instagram değil. Gmail, LinkedIn, Tinder, Snapchat, iMessage vb. Google üzerinden yüklü miktarda veri temizlendiği falan iddia ediliyor.Bak bu da olabilir. Pandora dünyanın konusu oldu çünkü.
Teşekkür ederim şuan giriyorum. Fakat bunu yapanlar muhtemelen bilerek yapıyor ama biz niye bu şekilde basit bir şekilde bağlanabiliyoruzHocam güvenli olmasa tavsiye eder miyiz?
Denetim Masası>Küçük Simgeler>Ağ ve paylaşım merkezi>Ethernet>Özellikler>IPv4>Aşağıdaki DNS sunucularını kullan> Cloudflare DNS istiyorsanız 1.1.1.1 - 1.0.0.1, Open DNS 208.67.222.222 - 208.67.220.220, Google 8.8.8.8 - 8.8.4.4 Bu yöntemle düzeltiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.