Ülkede internet ne zaman gelir?

Ülkede internet tahminimce sabaha düzelir.

Teşekkür ederim şuan giriyorum. Fakat bunu yapanlar muhtemelen bilerek yapıyor ama biz niye bu şekilde basit bir şekilde bağlanabiliyoruz :D madem patlatacaksınız tam patlatsanız ya
Alakası yok. Üç servise aynı anda erişim kesilince büyük ihtimalle insanlar panikle internete çok hızlı bir şekilde bağlanmaya çalıştılar. Türk Telekom DNS sunucuları da bunu kaldıramayınca bağlantı da yavaşlama hatta kopma yaşandı. Başka DNS sunucuları ile bağlanabiliyor olmamızın sebebi bu.

Alakası yok. Üç servise aynı anda erişim kesilince büyük ihtimalle insanlar panikle internete çok hızlı bir şekilde bağlanmaya çalıştılar. Türk Telekom DNS sunucuları da bunu kaldıramayınca bağlantı da yavaşlama hatta kopma yaşandı. Başka DNS sunucuları ile bağlanabiliyor olmamızın sebebi bu.
Dünya genelinde sadece Mark Zuck tarafından oldu o zaman. Ben bütün internet dünya genelinde sanıyordum :O

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı