- Makaleler
- 1
2023 olunca bi anda altyapı gelcek ne hikmetse daha adsl olmayan evler bile var baya var hemde
2023 olunca bi anda altyapı gelcek ne hikmetse daha adsl olmayan evler bile var baya var hemde
Haklısın. Bu yüzden Tayyip gitsin yerine kim gelirse gelsin cümlesi çok yanlış bence. Evet gitmesi gerek ama bu iş böyle olmaz.Tamam haklısınız ama her zaman iktidarı ele geçirenler kendi kitlesine peşkeş çeker bu gayet normal.
TT özelleştiğinde siz 4 yaşındaydınız sanırım, o tarihte internete şimdiki kadar ihtiyaç yoktu bu sebeple şikayette yoktu.
O zamn ki interneti kullandım. 128 KB indirme hızı vardı. Saçmalayın. Video izlemek falan hayaldi.
O zamn ki interneti kullandım. 128 kb indirme hızı vardı. Saçmalayın. video izlemek falan hayaldi.
Kardeşim BOP dediğimiz bir proje var, bugün Türkiye RİSK ALTINDADIR. Rahmetli Erbakan'ın dediği gibi bir gün mesele Suriye olursa bilin ki hedef Türkiye'dir. Yunanların sınır tacizleri, PKK YPG'ye Birleşik Devletlerin yardımları İsrail topraklarını genişletme çabaları. 1978'den beri risk altındayız bunu kafanıza sokun artık Emperyalizmin yeni hedefi Ortadoğu savaş psikolojiymiş felan felan felan. Yarın bıçak kemiğe dayandığında görmek istiyorum seni. Sevr anlaşmasının amacı kukla, ingiliz sömürgesi bir Türkiye kurmaktı unutma.Saçma sapan konuşmayın, Türkiye her an savaş riski altındaymış. Ne geldiyse başımıza bu saçma sapan savaş psikolojisi ile ülkeyi yönetenlerden geldi.İnternet altyapısının yetersiz olmasınında tek sebebi Türk Telekom'un bundan 15 sene önce özelleştirilerek Arap bir vahabiye peşkeş çekilmesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.