Ülkemizin cahilliği yüzünden zarar görmemiz

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 813
J

Jira'nın süper çakması 3T

Ziyaretçi
Şu son aralar döviz kurunu bayadır takip ediyorum ama işe yaramadı :(. İnsanımız maalesef aşağıdaki videodaki insanlar gibi hala bu durum ülkemize gelecek turist miktarını azaltıyor daha doğurusu gelmelerini geciktiriyor. Benim bilgisayar parasını çıkarmam için turizm lazım. Bu insanlara neden hala ceza yazılmıyor? Neden hala normalleştik deyip kendilerini dışarı atıyorlar maskesiz bir şekilde. Devletimiz neden bunlara bir şey yapmıyor bizim sokakta 5 çocuk motora binip maskeslerine çıkarıp sigara içiyorlar neden önlem alınmıyor? Kendileri dışarı çıkacak diye neden biz zarar görmeye mahkumuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Şu son aralar döviz kurunu bayadır takip ediyorum ama işe yaramadı :(. İnsanımız maalesef aşağıdaki videodaki insanlar gibi hala bu durum ülkemize gelecek turist miktarını azaltıyor daha doğurusu gelmelerini geciktiriyor. Benim bilgisayar parasını çıkarmam için turizm lazım. Bu insanlara neden hala ceza yazılmıyor? Neden hala normalleştik deyip kendilerini dışarı atıyorlar maskesiz bir şekilde. Devletimiz neden bunlara bir şey yapmıyor bizim sokakta 5 çocuk motora binip maskeslerine çıkarıp sigara içiyorlar neden önlem alınmıyor? Kendileri dışarı çıkacak diye neden biz zarar görmeye mahkumuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

Ne yazık ki durum bu.

.

Şu nalet kanalı hiç sevmiyorum oysa bu ülkede o kadar güzel insanlar var ki, ayrıca ülkemizin cahil olduğunu sanmıyorum.
Gelelim dediklerine haklısın İstanbul'da caddebostan da o yapılanlar ne ya yazık, ilk başta ooo korona bize gelmez sonra sayımız az bizim falan derken geldiğimiz duruma bak yazık ya sözde bunlar genç değil mi aklı başında olması gerek bunlar kara cahil böyle insanların bir de fikirlerinin düşüncelerinin olması...

Merhaba. İster bunu kabul edelim ister etmeyelim, ama şu da bir gerçek ki ; "kontrollü sosyal hayat"
tanımlamasında malesef "kontrol" kelimesiz "normal bir sosyal hayat" a doğrudan, hiç salgın yokmuş veya bitmiş gibi geçtiğimiz için (normal asker uğurlamaları, düğün, dernek, uzak akraba ziyareti, kısıtlamalarının daha erken kalkması (2.5 ayda herkesin bilinç sahibi olabildiği düşüncesiyle) AVM'lerin, kafelerin, berberlerin,vb. erken açılması, şehirlerarası seyahat ksıtlamasının sonlandırılması, vb.) tüm bunlar vakaların önce özellikle Anadolu'da yeniden artması şeklinde kayıtlara yansımış oldu. 2.5 aylık verilen emeğe, birlik beraberliğe, topluca verilen emeğe (Bilim Kurulu doğrultusunda) gerçekten çok yazık. Umarız daha da kötüleşip 2. dalgayla sonbahardan önce ( o zaman bu gidişata göre bekleniyor zaten) karşılaşmayız. Maske - sosyal mesafe - tüm doğrudan (net dışındaki) alışverişlerde nokta atışı -kalabalıklardan uzak kalmak şartı halen geçerlidir, çünkü salgın tehilkesi henüz geçmiş değil.

Nokta atışı şeklindeki alışveriş şekli : Örneğin kalabalık AVM'lerde, sadece daha önceden seçtiğiniz ürünün parasını ödeyip onu hızlıca satın alarak AVM'lerde aşırı zaman kaybetmemek, hızlıca uzaklaşmaya gayret göstererek alışveriş yapmaya gayret edebilmektir. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı