Ülkeye giren göçmenlerin yeni hedefi kız çocukları!

Keşke kız kardeşime bir şey yapsalar din kardeşlerimiz, bende onları cennete yollıyım.
 
Gayet doğru yazmış aslında. Atılan saçma tepkiler neden geldi anlamadım. Tüm göçmenlerin bu şekilde olmadığını ve böyle yapanların anında sınır dışı edilmesi gerektiğini yazmış ve gayet haklı.

Aksi emoji atan arkadaşlar size göre tüm göçmenler mi böyle sapık ve tacizci?

Ben ne alaka? Elemanın doğru bir şey söylediğini belirttim zaten. 1 saat boyunca yaptığı din savunmasını neye borçlu olduğunu soruyorum.
Tüm içtenliğimle söylüyorum: Din kardeşine başlatmasınlar! Hepsi gidecek, bitti.

Bu haberleri göre göre artık ablama bir şey olacak diye korkuyorum. Ben her gün bunun endişesini yaşamak zorunda mıyım? Nasıl ki bayramlarda evlerine gidiyorlarsa şimdi de gidecekler. Bunun bir açıklaması olamaz. Kendi işini kuran, düzeni bozmayan sığınmacıların kalmasında hiçbir sakınca görmüyorum.

Bu arada şu da var: Sığınmacılara ahlaksız vs. diyoruz ama bizim içimizde de onlardan aşağı kalmayacak insanlar var. Bu da dikkate alınmalıdır.
 
Son düzenleme:
Bunun sorumlusu mültecileri sorgusuz sualsiz içeri dolduranlardır. Kimin doldurduğu ise aşikar. Bu bildiğiniz hainliktir.

Gerek hükûmet gerek devlet olarak ilk önce ülkendeki vatandaşının refahını korumak ve gözetmek zorundasın. Bunu başardıktan sonra istediğin kadar ümmetçilik oynarsın. Diğer türlü şov yapmaktan öteye gidemezsiniz. Ayıklayın şimdi pirincin taşını. Ayıklayabilirseniz tabii.
 
Hiçbir halt anladığın yok. Boşa anlatıyorum sana?
Ne ideolojisinden bahsediyorsun?
Biz burada sığınmacı ya da başka biri yapsın sapıklık sapıklıktırı tartışıyoruz.
Daha konuya hakim değilsin.
Gelmişsin yok şöyle yok böyle konuyu dağıtıyorsun.

Ne oldu gel deyince döndün hemen :D tırsslan gibi geri vites yaptın.
 
Sapıklık zaten ayrı bir konu. Bizim kendi vatandaşımız çok masum sanki. Ama gitmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bende aldıkları vergi ile geçinecekler çocuk yapınca para verilecek, üniversite sınavında bir sürü torpil vb. böyle insanlara acımayacaksın direkt atacaksın sınır dışına. Zorluk çıkarırlarsa artık ne yapacağını devlet bilir.
 
Benim Suriyeli arkadaşım bile abi artık çoğumuz dönmeli 10 çocuk doğuran suriyeliler var diyor bunlarda gelmiş savunuyorlar bu postta
 
Sizin nasıl bir düşünce yapınız var akıl alır gibi değil.

Dünya üzerinde 1.5 milyardan fazla Müslüman var. Her yapılan taciz tecavüz veya saçma sapan işte bütün Müslüman'ları böyle gibi yaftalamak nasıl bir bakış açısı akıl alır gibi değil.

Ayrıca bu tarz adamlar en ağır şekilde cezalandırılmalı. Hatta ülkelerinde idam var bunların. Ülkesi ile anlaşıp idam şartı ile yollayacaksın tecavüz olaylarına karışanları. Taciz olaylarına karışanları da güzelce bir dövüp sınır dışı edeceksin.

Not: Bu arada bazı videoların sırf ortalığı kızıştırmak için çekildiğini de düşünüyorum. Yüzünü gösterenleri hemen tespit edip yakalayacaksın. Ama bu arkadan kadınları takip edip Hintçe müzik koyanların çoğunun fake hesap olduğunu düşünüyorum. Sırf belli kesimlerin oy devşirmesi için yapılan işler gibi geliyor bana.

Benim aklım, fikrim, mantığım hiçbir şeyim bu arkadaşı anlamaya yetmiyor. Hala ortalığı kızıştırmak yazıyor. Dış güçlerin oyununa gerek yok, biz bizi yok etmeye yeteriz Türkiye'm.
 
Artık halk ile mültecililer gruplaşıp birbirini öldürecek, ve bunları alanların da hiç umurunda olmayacak, 2023'ü bekliyorum.
 
Irkçılık mı?

"İnsan" bile sayılmayacak halde olan kişileri istememek, onların kendi "çöplüklerine" dönmesini istemek ne zamandan beri ırkçılık?

Herkesin yeri kendi çöplüğüdür. Ülke iyi durumda olmayabilir, sorunlar olabilir, birçok problem olabilir ama hiçbir şey bu mültecilerin burada durması kadar büyük bir sorun değil.

Kendi vatanında elin Arap'ını istemediğin için mi ırkçı oluyorsun? Çok seviyorsanız evinize alıp beslersiniz. Hatta eşinizle, çocuklarınızla tanıştırın. Eminim çok mutlu olacaklardır. Kendileri inanılmaz bir ahlaka sahipler, kültürleri de çok erdemlidir.

Ülkeye gelen bir tane doktor, mühendis mülteci gördünüz mü? Göremezsiniz. Çünkü hepsini Avrupa zamanında kendine aldı, hala da almaya devam ediyor. Fakat biz anca böyle serserisini, dünyaya gram katkısı olmayanını alıp duruyoruz. Bunlara "insan" deyip kendinizle aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz?
 

Geri
Yukarı