Ümraniye’de bıçaklı adam vurularak etkisiz hale getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben izlerken içimin yağları eridi şahsen. Bunun gibi elinde bıçak silah kabadayı geçinenlerden nefret ediyorum. Bir de videonun öncesinde bir sürü kişiye bıçak sallamış arabaları taciz etmiş. Polise de sıksana diyor vurulunca da ağlamaya başlıyor:D Beter olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Egoistt Senin kafana yazık gerçekten. Ülkende polisine silah çeken bir maymunu bu kadar düşünecek kadar düştün mü gerçekten? Eminim sen teröristler için de aynı yaklaşıma sahipsindir. Kolluk kuvvetleri sükuneti sağlar. Bu adamda sükuneti bozuyor. Yerine göre ister kafasına, ister gövdesine sıkar. Yine ucuz yırtmış ki polis ayağına sıkmış. Acımaz gövdesine veya kafasına sıkardım. Sonra evime geçer viskimi içerdim. Şimdi gidip içerlenebilirsin. 😁
 
Arkadaşıma bıçak gel demişimdir.

Umarım polisimize bıçak yüzünden zarar gelmemiştir.
 
@kino İnerken silahını çekmediği gibi, bir saldırganın o kadar yakınına park etmesi büyük acemilik. Yani yanında bıçak taşıyan birinin tabancaya sahip olmadığını falan düşündüler herhalde. O şekilde inerlerken elinde tabanca olsa saldırganın en azından 1 kişiyi şehit edebilir orada. Eğitimleri çok yetersiz bana göre.
 
Polise işini öğretmeye çalışanı mı ararsın, suçluya üzüleni mi ararsın her telden var :) iyi olmuş bu arada o inleme seslerini de duyunca mutlu oldum.

Arkadaşlar babama sordum kendisi 23 yıllık polis, saldırganın ilk atağında silah çekip vursa nefsi müdafadan dolayı bir şey olmazdı dedi fakat saldırgan geri çekildiği zaman silahını kullandığı için polisin hatalı olduğunu söyledi.
 
@Egoistt İçki için yaş sınırı senin ailende vardır büyük ihtimalle. Ben ilk 15 yaşında tanıştım. Hala da kullanıyorum. Senin ülkende kaos olmasının sebebi hukuk ve adaletin eksik olmasıdır. Bu tarz maymunları sokakta böyle yakalamışken avlayacaksın ki ülken temizlensin. Şimdi kralcılığını git tuvalette sağ elinle oyna.

@ProfessorXQ Baban çok iyi biliyormuş gerçekten.(!) Saldırganla polis arasında 2 kişilik mesafe var. 5 saniye öncesinde üstüne ekmek bıçağıyla gelen saldırgan 2 adım geri attı diye geri çekilmiş sayılmaz. Elinde hala ekmek bıçağını tutuyor, yani hala bir tehdit. Bunu işini bilen bir hakimin karşısına koy kesinlikle ceza almazsın. Babanın yanlış gözlüklerini vermiş olabilirsin izlerken zira bu videoyu izleyip polisi haksız buluyorsa yanlış mesleği 23 sene yapmış demektir.
 
Gene de çok polis memuru kaybedildi bu olay için polisin başı yanarsa yeni polis bulmakta zorlanırlar. Eğitimlerini artırırlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı