Açıkçası çocukluğumda bilgisayar mühendisi olmayı çok istiyordum. O zamanlar bilgisayarlarla, oyunlarla vs. çok ilgili olduğum için meslek hedefi olarak en yakın kendimi o meslekte buluyordum. Ancak ortaokul ve lise hayatımda matematik öğretmenlerim öyle ilgisiz insanlardı ki matematikte ne kadar çabalarsam çabalayayım beni takdir etmiyorlardı. Bir defasında lise sınavında Matematik dersinde 30 üstü not göremeyen ben 80 aldıktan sonra hocamdan beklediğim tebriği alamayınca ister istemez matematikten soğuyup soyutladım kendimi, sonra notlarım en dibe doğru çökmeye başladı. Bende bu çöküşten sonra matematikle zaman kaybetmemen gerektiğini düşünüp Dil öğrencisi oldum. Dilcilerde matematik çözmeli tabii ama onlar en azından 5-10 matematik bile çözse yeterli olacağı için o kadar kasmıyorum. Konu başlığı ile alakasız oldu bu yazdıklarım ama yine de yazayım dedim.

Şu an hedefim belki bu sene olmasa bile ileride İngilizce Mütercim-Tercüman olup paramı kazanmak. Güzel para kazandıklarını duymuştum çünkü, ayda 25 bin TL diyorlardı.
@sinkare.coskare