Üniversite için Acer Aspire 3 A315-24P-R1x3 alınır mı?

Bütçe
6000-12000
Bilgi için teşekkür ederim hocam Allah'a emanet olun.

@Niksi hocam merhaba nasılınız daha hala laptop alamadım :D halen araştırma yapıyorum.
Linkteki laptopu elden almayı düşünüyorum. Alınır mı? Hocam?

İyi gibi. Yeni konu açıp destek isterseniz daha verimli olacaktır.

Hocam yeni konu açtım kimse cevap vermedi maalesef.

Eğer çift kanal RAM yapabiliyorsan güzel cihaz. İşlemcisi hoşuma gitti. Panel cinsi belirtilmemiş sanrıım. IPS panel ise güzel. İşlemcisini beğendim. Alınabilir. Tabii şu an piyasa ne durumda bilmiyorum, bu fiyata daha iyisi var mıdır bilemiyorum. Ama cihaz hoş duruyor.

Eğer çift kanal RAM yapabiliyorsan güzel cihaz. İşlemcisi hoşuma gitti. Panel cinsi belirtilmemiş sanrıım. IPS panel ise güzel. İşlemcisini beğendim. Alınabilir. Tabii şu an piyasa ne durumda bilmiyorum, bu fiyata daha iyisi var mıdır bilemiyorum. Ama cihaz hoş duruyor.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam Allah nasip ederse inşallah alacağım kendinize iyi bakın hocam Allah'a emanet.

@Niksi hocam merhaba dünkü attığım laptop tükenmiş.
Son olarak bu laptopu buldum alınır mı hocam sizce. Vallahi hocam çok soru sordum kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkür ederim hocam Allah nasip ederse inşallah alacağım kendinize iyi bakın hocam Allah'a emanet.

@Niksi hocam merhaba dünkü attığım laptop tükenmiş.
Son olarak bu laptopu buldum alınır mı? Hocam sizce. Vallahi hocam çok soru sordum kusura bakmayın.

Panel türü yine yazmıyor ama cihaz zaten diğeri ile aynı. Ayrıca 16 GB RAM da yapılabiliyormuş.

@Niksi Hocam selamlar, nasılsınız? Konuyu açalı 1.5 sene olmuş :D. Size laptop için Teknosa’da o gün başıma gelen olayı anlatacağım. Üstteki linkte Teknosa’da satılan laptop için 2023’ün Kasım ayında Teknosa mağazasına gittim. Laptopun kendisi 20k’dan 12k’ya indirime girmişti. Laptopu da seçtim, kasada barkod okuma işlemleri falan yapılıyordu. İşlemleri yapan çalışan, kasko yaptırmamı tavsiye etti. Ben de kaskoyu 1.5k falan sanıyordum. Ben de kasko için, “Tamam, yaptıralım,” dedim. Çalışan toplamda 20k dedi. Ben de şaşırdım, o kasko nasıl 8k olabilir? Abi, kaskoyu iptal edelim dedim, yaptırmayacağım dedim. Adam, “Elektrik kesintilerinde oluşacak arızalar, cart curt,” anlattı. Ya abi, istemiyorum diyorum, “Yaptırın, yaptırın,” diye zorlamaya çalıştı. En son sinirlendim, “Bir düşüneyim,” dedim. Mağazadan çıktım, eve elim boş gelmiştim o gün. 7 ay önce (2024'ün Eylül ayı) Asus TUF Gaming A15 aldım, 29k + 5k (ömür boyu Word, Excel, PowerPoint + 2 yıl McAfee lisansı) aldım, memnunum. Şu an bile içimden diyorum, iyi ki Teknosa’dan o laptopu almamışım, adam bildiğin beni kazıklıyordu :D. Bir daha asla Teknosa'dan alışveriş yapmam.

Öncelikle iyiyim siz nasılsınız? Hayırlı olsun cihazınız. Bende mağazalardan çok alışveriş yapmam genelde, aciliyet yoksa veya fiyat aynı değilse, internetten alışveriş yaparım. İyi ki almamışsınız Teknosa'dan.

Öncelikle iyiyim siz nasılsınız? Hayırlı olsun cihazınız. Bende mağazalardan çok alışveriş yapmam genelde, aciliyet yoksa veya fiyat aynı değilse, internetten alışveriş yaparım. İyi ki almamışsınız Teknosa'dan.
Bende iyiyim, teşekkür ederim. Laptobu 3k fazla verip Vatan'dan almıştım. Bundan sonra da yine mağazalardan almam :D. Ama laptobu o gün acil almak zorunda kalmıştım. Olsun alınmış alınmıştır :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı