Üniversite için Ankara'ya gitmek mantıklı mı?

Yazılım mühendisliği yerine bilgisayar mühendisliği istersen ODTÜ olabilir. Ama aşırı zor. YÖK'ten netleri görebilirsin. Qs ranking verilerine göre ODTÜ, Türkiye'de birinci, dünyada 336. sırada tüm genel anlamda.

Zaten bilgisayar mühendisliği ve yazılım mühendisliği arasındayım. Ama Donanım kısmından çok yazılıma odaklanmak istiyorum. Eğer bilgisayar mühendisliği seçersem ilk 50bin civarı için öneriniz ne olur?
 
Gebze teknik bilgisayar müh'ünün iyi olduğunu biliyorum ve de zor. Kocaeli ve Sakarya kötü gitme. Gazi bilgisayar da pek iyi değil. Hacettepe falan kazanırsan çok güzel. Şu anki netlerinle 31k geliyor ama daha 2 ay var 10k ya çekersin umarım tempolu bir çalışmayla.
 
Gebze teknik bilgisayar müh'ünün iyi olduğunu biliyorum. Kocaeli ve Sakarya kötü gitme. Gazi bilgisayar da pek iyi değil. Hacettepe falan kazanırsan çok güzel. Şu anki netlerinle 31k geliyor ama daha 2 ay var 10k ya çekersin umarım tempolu bir çalışmayla.

Sorunum TYT'de çok fazla dikkat hatası yapıyorum. AYT'de zamanım bol olduğundan öyle sıkıntılar olmuyor. Ama TYT'de maalesef öyle olmuyor.
 
Sorunum TYT'de çok fazla dikkat hatası yapıyorum. AYT'de zamanım bol olduğundan öyle sıkıntılar olmuyor. Ama TYT'de maalesef öyle olmuyor.

Bende de çok oluyordu onu ancak günde 2-3 TYT çözerek yenebiliyorsun bir de gerçek sınvada hiç dikkat hatası yapmamıştım sanırım psikolojik. Normalde matematikten 4 dikkat hatası yaparken gerçekte hiç yapmadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı