Üniversite için laptop mu tablet mi?

Ben de aynı bölümde öğrenciyim, 9500 TL'ye HP 255 G8 aldım ve bölümde beni o kadar rahatlattı ki. Artık derste hızlıca tüm notlarımı wordpad'e alabiliyorum, hocanın attığı videoları izlerken hızlıca not çıkarabiliyorum vb. Sunum yapılacağı zaman laptop'u projeksiyona bağlayıp sunumumu yapabiliyorum vb. Özellikle ing to britain dersinden sayfalarca not aldım ve açıkçası deftere veya tablete bunları yazmak ölüm olurdu. Kesinlikle laptop öneririm. Benim aldığım model Ryzen 5 5500u'ya sahip APU bir laptop. Masaüstünde hiçbir kasma yok, sarjı iyi gidiyor ve belirli oyunları düşük ayarlarda rahatça oynatabiliyor.
 
İngiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim. Derslerde kullanmak için laptop ya da tablet satın almak istiyorum. Hangisi daha çok işimi görür? Ayrıca işimi göreceğine inandığınız tablet ya da laptopları buradan atar mısınız? Bütçem maksimum 13.000 TL.

Bölümünü düşünürsek tablet önerirm çok fazla okunacak şey oluyor çok rahat PDF ile takılırsın. Huawei MatePad 11 bütçen için iyi bir alternatif, kalemiyle almayı unutma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı