Üniversite için tablet mi laptop mu?

doruk845

Kilopat
Daha fazla  
Üniversiteye bu sene başladım, iktisat bölümü öğrencisiyim. Evimde halihazırda bir adet masaüstü bilgisayarım olması sebebiyle tablet almak daha mantıklı geliyordu.

Yeni nesil iPad Air'ın fiyatlarının 30.000 liraya vardığını görünce kendi kendime "bu paraya laptop almak daha mantıklı?" diye düşündüm. Sizin fikirleriniz nelerdir?

Bunu hangi amaçla kullanacağına bağlı. Ödev yapmak, film izlemek vs gibi işlerde kullanacaksan tableti öneririm. Hem hafif hem de bataryası uzun süre dayanıyor. iPad Air yarı fiyatına çok güzel tabletler var. Klavyeli kılıf ve bluetooth fare ile okulla ilgili her işin yaparsın. Çok fazla performans gerektirmeyen işlerde yıllarca kullanılır. Ancak özel programlar gerekiyorsa laptop alman gerekebilir. Şahsi düşünceme göre son kullanıcı için tablet, pc'den çok daha kullanışlı. Özel işlevler yapmıyorsanız pc'nin almanın anlamı yok.

Laptop her zaman mantıklı. Acil USB takıp dosya alıp atmak bir kenara, dosya indirip düzenleyip wpden atmak vs. Tablet hamallık gibi geliyor bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı