Üniversite tavsiyesi

Kennys 12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sonuçlarım bu şekilde.(dalga geçmeyin)
İstediğim bölümler: İşletme, iç mimarlık, yönetim bilişim sistemleriydi.
Ancak sonuç beni hayal kırıklığına uğrattı. Mezuna kalıp bu sıralamayı 300 bin bandına çekmek istiyorum. Sizce bunu yapmam mümkün mü? Nasıl bir yol haritası izleyip netleri nereden nasıl kazanabilirim yardımcı olur musunuz?
Not: Matematik temelim çok zayıf, 3 haneli 4 işlemlerde bile zorlanıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_2785.jpeg
    IMG_2785.jpeg
    223,5 KB · Görüntüleme: 127
İnternette tonla kaynak var. Konu anlatımlı kaynaklar var. Benim hocam çok iyi bu konuda YouTube'da. Bence her şeyi bırakıp bilgisayar telefon TV gibi 1 yılını komple buna ayırıp çalışmalısın. Gerisi kolay.

Ancak sonuç beni hayal kırıklığına uğrattı. Mezuna kalıp bu sıralamayı 300 bin bandına çekmek istiyorum. Sizce bunu yapmam mümkün mü? Nasıl bir yol haritası izleyip netleri nereden nasıl kazanabilirim yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, gördüğüm kadarıyla temeliniz hiç yok bu nedenle bu şekilde bir bölüme gitmek açıkçası zaman kaybı olur, kendinizi vererek 1 yıl boyunca aklınızdan sadece dersleri geçirerek iyice hazırlanmanızı ve hayalinizdeki üniversiteye gitmenizi tavsiye ediyorum.
Matematik temelinizi dert etmeyin gerçekten kendinizi verirseniz çok kolay bir şekilde halledeceksiniz. Önemli olanlar; anlamak, kavramak ve soru çözmek.

Dalga geçilecek bir durum yok hocam benim sıralamam da bu şekil ve bildiğim tek bir şey var asla çalışmadığım. Mezuna kalmadan önce başarmanızın çok çok mümkün olduğunu kendinize inadıktan sonra 300 bin size çok az geleceğini de bilin. Mezuna kalıp derslerinize yeteri kadar ilgi gösterirseniz 100 bin altı yapmanızın inanın imkanı yok. Temelinizi düzeltmek de kolay YouTube'da ve internette onlarca matematik kaynağı var bunların 3 bilemedin 4 tanesini bitirip anladığınız zaman temeliniz olacaktır.

Teşekkürler arkadaşlar. Mezuna kalmaya ve 1 yıl boyunca hem kurs hem özel hoca hem de evde çalışarak elimden gelenin en iyisini yapmaya karar verdim, Ekim'de başlıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı